Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Είναι αυτό το ηλεκτρικό μέλλον των BMW Touring;

Ελλάδα 14:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Είναι αυτό το ηλεκτρικό μέλλον των BMW Touring;

ΝΕΑ

Είναι αυτό το ηλεκτρικό μέλλον των BMW Touring;

ΝΕΑ

Η BMW δεν έχει επιβεβαιώσει ότι από το πρωτότυπο Neue Klasse, θα προκύψει στέισον βάγκον, αλλά…

Advertisement
Advertisement

Η BMW πιθανότατα ήλπιζε ότι η σχεδίαση του πρόσφατου Neue Klasse Concept θα ικανοποιούσε όσους πιστεύουν ότι η σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας βρίσκεται σε παρακμή από τα μέσα της δεκαετίας του 2000.

Αν και αναγνωρίζεται ως μία σημαντική αλλαγή, δεν μοιράζονται όλοι το ίδιο συναίσθημα. Ως εκ τούτου, η Sugar Design ανέλαβε την πρωτοβουλία να αναζωογονήσει το σχέδιο, μετατρέποντας το Concept σε στέισον βάγκον ή Touring, για να χρησιμοποιήσουμε την ορολογία της μάρκας.

Συνεπώς, το αποτέλεσμα στην εικόνες που βλέπετε, δεν έχει καμία σχέση με την επίσημη στρατηγική της BMW, αλλά είναι το αποτέλεσμα των «ανησυχιών» ενός σημαντικούς σχεδιαστικού οίκου. Και είναι αρκετά πειστικό!

Advertisement
Advertisement

Η Sugar Design τροποποίησε τη γραμμή του καπό, χαμηλώνοντάς την ελαφρώς, για να ευθυγραμμιστεί με τη βάση των πλαϊνών παραθύρων. Αυτή η ρύθμιση δημιουργεί επίσης μια σταθερή γραμμή ώμων που εκτείνεται από το καπό μέχρι την άκρη των πίσω φώτων LED.

Η μετατροπή του Neue Klasse Concept από σεντάν σε Touring, απαιτούσε επίσης την επέκταση της γραμμής οροφής, καθώς και την τοποθέτηση πρόσθετων παραθύρων πίσω από τις κολόνες C.

Advertisement

Ένα ζευγάρι ράγες οροφής τραβούν επίσης τα βλέμματα όπως και η μικρή αεροτομή που απλώνεται από την οροφή. Δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα δούμε ένα τέτοιο αυτοκίνητο μένα στην επόμενη τριετία, αλλά σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον. Δεν συμφωνείτε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ασύμβατο το iPhone 15 με την BMW;
Οδηγούμε τη νέα BMW i5
BMW Proactive Care: Νέα υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης

Advertisement