Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άσχημη δεν τη λες την 5θυρη Ford Mustang S650

Ελλάδα 9:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άσχημη δεν τη λες την 5θυρη Ford Mustang S650

ΝΕΑ

Άσχημη δεν τη λες την 5θυρη Ford Mustang S650

ΝΕΑ

Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής ασχολήθηκε με τη διαμόρφωση της εικόνας της Mustang σε ένα 5θυρο coupe, όπως θα μπορούσε να κάνει εδώ και καιρό η ίδια η Ford.

Advertisement
Advertisement

Το αποτέλεσμα είναι μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς η 5θυρη Mustang, έτσι όπως την οραματίστηκε η Sugar Design, είναι πραγματικά εξαιρετική από κάθε άποψη.

Η Ford θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί το πολύ δυνατό εμπορικά όνομα της Mustang και να «φέρει στον κόσμο» μια πεντάθυρη έκδοση που θα αποτελούσε ενδεχομένως μια εναλλακτική πολύ δυναμική –με το δικό της τρόπο- στην κατηγορία που έχει δημιουργήσει η Porsche με την Panamera. Άλλωστε, το ότι η Ford χρησιμοποίησε το όνομα Mustang και για το δικό της ηλεκτρικό crossover μοντέλο (Mach E), με το οποίο κάνει καλές πωλήσεις, προφανώς υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον.

Advertisement
Advertisement

Η ιδέα μιας sedan Mustang δεν είναι καινούργια αλλά έγινε πιο ρεαλιστική όταν η Ford αποκάλυψε ένα σκίτσο ενός τέτοιου αυτοκινήτου, χωρίς να δώσει καμία σχετική πληροφορία ως λεπτομέρεια, όταν παρουσίασε την έβδομη γενιά της υπάρχουσας Mustang. Η Sugar Design, ανέλαβε δράση από εκεί και μετά, προκειμένου να έχουμε σήμερα αυτό το καλαίσθητο συνολικό αποτέλεσμα.

Η Ford δεν θα χρειαζόταν να κάνει προσαρμογές στην μπροστινή όψη και οι αλλαγές ξεκινούν μόνο κατά μήκος των πλευρών όπου θα διακρίνονται λίγο πιο κοντές μπροστινές πόρτες, για να «χωρέσουν» στο μήκος του αυτοκινήτου και δύο ακόμα πόρτες για τους πίσω επιβάτες. Η εμφάνιση του αυτοκινήτου είναι πιο «καθαρή» καθώς η Sugar Design αφαίρεσε –σαν πρόταση- τις παραδοσιακές χειρολαβές.

Advertisement

Το συνολικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και πραγματικά μπορούμε να το φανταστούμε στις εκθέσεις της Ford, ακριβώς όπως το βλέπουμε στις ψηφιακές εικόνες της Sugar Design. Ίσως αυτό να είναι μια καλή αφορμή για να το δει και η Ford πιο «ζεστά».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford GT Mk IV: Αγωνιστικοί χαιρετισμοί με 800 άλογα!
WRC: Επιστρέφει στην M-Sport Ford ο Tanak
Ποια λάθη του Musk θα φέρουν το τέλος της Tesla;

 

Advertisement