Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H ΒΜW αλλάζει και ονομασίες για τη Neue Klasse

Ελλάδα 7:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H ΒΜW αλλάζει και ονομασίες για τη Neue Klasse

ΝΕΑ

H ΒΜW αλλάζει και ονομασίες για τη Neue Klasse

ΝΕΑ

Πιο απλό φαίνεται πως θα είναι το νέο σύστημα «βάφτισης» της σειράς BMW Neue Klasse.

Advertisement
Advertisement

Στην έκθεση IAA στο Μόναχο η BMW παρουσίασε ένα καινούριο πρωτότυπο μοντέλο το οποίο θα αποτελέσει τη βάση για τη νέα γενιά αυτοκινήτων BMW Vision Neue Klasse. Η ριζική αλλαγή στη φιλοσοφία έχει να κάνει κυρίως με τον σχεδιασμό, αλλά και με την τεχνολογία, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα έχουμε και νέο σύστημα ονοματοδοσίας στα μοντέλα.

Μέχρι τώρα ο διαχωρισμός των ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε σχέση με τα βενζινοκίνητα ή υβριδικά γίνεται ως εξής: Για παράδειγμα έχουμε την i7 ηλεκτρική και την Σειρά 7 για τις υπόλοιπες εκδόσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιοδικό CAR, η μορφή των ονομάτων θα αλλάξει. Για παράδειγμα, τα μοντέλα X3 θα προσδιορίζονται με περισσότερη σαφήνεια πλέον και θα έχουμε ονόματα όπως X320 ή X330. Από την άλλη, στα ηλεκτρικά μοντέλα το iX3 θα γίνει αντίστοιχα iX330, iX350 και iX350.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η τακτική θα συνεχιστεί και στα βενζινοκίνητα μοντέλα της σειράς, όπως τα σεντάν και τα κουπέ. Τα γνώριμα μας 330 ή 340 θα συνεχίσουν να υπάρχουν, ενώ στην ηλεκτρική τους μορφή θα γίνουν i330 ή i340. Ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από την BMW, ωστόσο είναι σίγουρο ότι οι αλλαγές της Neue Klasse δεν θα μείνουν μόνο στο design και την τεχνολογία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι ετοιμάζει η BMW για την Κίνα
Γιατί η χειροκίνητη BMW M2, είναι πιο ακριβή;
Με 1.360 άλογα έρχεται η ηλεκτρική BMW M3!