Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ιδού το αυτοκίνητο του πατέρα Αντώνιου της Κιβωτού του Κόσμου

Ελλάδα 2:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ιδού το αυτοκίνητο του πατέρα Αντώνιου της Κιβωτού του Κόσμου

ΝΕΑ

Ιδού το αυτοκίνητο του πατέρα Αντώνιου της Κιβωτού του Κόσμου

ΝΕΑ

Αδυναμία στα μεγάλα και πολυτελή SUV φαίνεται να έχει ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου.

Advertisement
Advertisement

Τόσο ο πατέρας Αντώνιος, ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου, όσο και η σύζυγός του και μέχρι πρότινος πρόεδρός της Σταματία Γεωργαντή, την οποία τα παιδιά που φιλοξενούνταν στις δομές αποκαλούσαν «Μαμα-πρες» κάνοντας σύντμηση της λέξης πρεσβυτέρα, φαίνεται ότι προτιμούν τα μεγάλα SUV.

Και όχι όποια όποια αλλά τα πολυτελή. Ενδεικτικές είναι οι μαρτυρίες εθελοντών και πρώην εργαζομένων στις δομές, που μεταξύ άλλων είπαν «ερχόντουσαν και ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα με πανάκριβα αυτοκίνητα στη δομή στην Πωγωνιανή. Porsche Cayenne με φιμέ τζάμια».

Advertisement
Advertisement

Η Porsche Cayenne κοστίζει στη χώρα μας από 115.600 ευρώ ως plug-in υβριδική με τον V6 των 3.000 κυβικών και με συνδυαστική απόδοση 462 ίππων. Η αντίστοιχη Coupe ξεκινά από 120.800 ευρώ, ενώ στην κορυφή της γκάμας υπάρχει η turbo με τον V8 των 4.000 κυβικών και των 550 ίππων. Η οποία ξεκινά από 222.800 ευρώ.

Άλλες μαρτυρίες κάνουν λόγο για άλλο SUV, επίσης γερμανικής προέλευσης στο οποίο ο πατέρας Αντώνιος επιβιβάστηκε όταν έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά έπειτα από κρουαζιέρα διάρκειας 7 ημερών με κάποια από τα παιδιά της Κιβωτού που είχε επιλέξει: «Όταν αποβιβάστηκαν, μπήκε αυτός σε ένα μεγάλο τζιπ Mercedes, με σκούρα τζάμια για να μην φαίνεται, με οδηγό» δήλωσε επιβάτης κρουαζιερόπλοιου στο Live News.

Advertisement

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να δοθούν απαντήσεις για τις αγορές των πολυτελών αυτοκινήτων αλλά και των ακινήτων στη Ραφήνα και στη Βραυρώνα στα οποία διέμεναν ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η ηλεκτρική Porsche Macan θα είναι πανίσχυρη
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Porsche 911 Dakar
Πως η νέα Porsche Cayenne E-Hybrid ορίζει τους κανόνες