Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση για το Toyota C-HR

Ελλάδα 23:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανανέωση για το Toyota C-HR

ΝΕΑ

Ανανέωση για το Toyota C-HR

ΝΕΑ

Η ώρα της ανανέωσης για το Toyota C-HR έφτασε, με μικρές αισθητικές αλλαγές και καλύτερο εξοπλισμό για τα αυτοκίνητα που θα αρχίσουν να παραδίδονται στην αγορά από το 2022.

Advertisement
Advertisement

Με νέες επιλογές εξοπλισμού και φινιρίσματος αλλά και αναβαθμισμένα υλικά στην καμπίνα, το Toyota C-HR συνεχίζει από το νέο έτος την επιτυχημένη του πορεία.

Από τις πιο ξεχωριστές επιλογές που έρχονται να προστεθούν στη λίστα του πολύ καλού B-SUV της Toyota, είναι η νέα επιλογή φινιρίσματος με διχρωμία Amethyst, με ασημί ή μαύρη οροφή αντίθεση για να κάνει αντίθεση με το υπόλοιπο αμάξωμα. Επιπλέον, οι νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, αναβαθμίζουν σημαντικά τη συνολική αισθητική του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, το Toyota C-HR υιοθετεί και το Toyota Smart Connect, το ολοκαίνουργιο σύστημα πολυμέσων με σημαντικά βελτιωμένη απόκριση, λειτουργικότητα, έξυπνες λειτουργίες διασύνδεσης και δυνατότητα ενημερώσεων λογισμικού over-the-air (OTA). Η Toyota ανακοινώνει πως οι παραγγελίες για την ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου θα αρχίσουν τον επόμενο μήνα και οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν στις αρχές του 2022.

Στην τιμή αγοράς του οχήματος θα περιλαμβάνεται ένα τετραετές πακέτο Toyota Smart Connect, το οποίο περιλαμβάνει πλοήγηση στο cloud, χρήσιμες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τη διευκόλυνση του οδηγού και δυνατότητα ελέγχου με φωνητικές εντολές.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι γίνεται με την Toyota GR Corolla των 300+ ίππων;
Ρεκόρ εσόδων για την Toyota, παρά την μειωμένη παραγωγή
Μουσείο της Toyota με έκθεμα μοντέλο της… Honda

Advertisement

 

 

 

Advertisement