Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ειδική έκδοση για το Toyota Aygo X

Ελλάδα 22:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ειδική έκδοση για το Toyota Aygo X

ΝΕΑ

Ειδική έκδοση για το Toyota Aygo X

ΝΕΑ

Η Toyota συνεργάστηκε με τη γιαπωνέζικη εταιρεία μόδας Undercover για τη δημιουργία μιας ειδικής έκδοσης του νέου Aygo X.

Advertisement
Advertisement

Όπως έγινε γνωστό, η συγκεκριμένη έκδοση του καινούργιου μοντέλου της Toyota θα παρουσιαστεί την πρώτη Μαρτίου στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 7 Μαρτίου.

Η εταιρεία μόδας δημοσίευσε στο διαδίκτυο ένα σύντομο βίντεο από την εν λόγω έκδοση του Aygo X στο οποίο μπορούμε να δούμε κάποιες λεπτομέρειες από αυτή. Το αυτοκίνητο που εικονίζεται έχει ασημί χρώμα και η μάσκα του είναι βαμμένη μαύρη.

Στο εσωτερικό του, φαίνεται να υπάρχει ταπετσαρία η οποία είναι σχεδιασμένη από τους ανθρώπους τής Undercover και στα καθίσματα υπάρχει το εμπορικό λογότυπό της.

Advertisement
Advertisement

Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Jun Takahashi, γνωστός σχεδιαστής στον χώρο της μόδας. Θυμίζουμε ότι η Toyota παρουσίασε το Aygo X πριν από σχεδόν έναν χρόνο (Μάρτιος 2022). Η επιλογή των ανθρώπων της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας ήταν να το κάνουν ένα crossover πόλης, αντί για το όχημα πόλης που ήταν ως τότε (με την ονομασία Aygo, απλώς).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Toyota Aygo X
Το Toyota Aygo X αποφεύγει τους «ταράνδους» (+video)
Στροφή της Toyota προς τα ηλεκτρικά