Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι ζάντες με ανθρακόνημα της Zenvo TSR-S (video)

Ελλάδα 5:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι ζάντες με ανθρακόνημα της Zenvo TSR-S (video)

ΝΕΑ

Οι ζάντες με ανθρακόνημα της Zenvo TSR-S (video)

ΝΕΑ

Η Zenvo είναι μία εταιρεία με έδρα στο Πρέστο, στο νησί Ζέαλαντ της Δανίας – όχι ακριβώς το μέρος στο οποίο θα περίμενες να «γεννιούνται» hypercars.

Advertisement
Advertisement

Κι όμως η εν λόγω εταιρεία αποτελεί σημείο αναφοράς, έχοντας έως τώρα δημιουργήσει τις TS1 GT, TSR και TSR-S. Ειδικά το τελευταίο και νεότερο μοντέλο της, αποτελεί ότι καλύτερο έχει να επιδείξει στα μόλις… 12 χρόνια ιστορίας της!

Πρόκειται για την έκδοση δρόμου της TSR με το «S» να καθρεφτίζει το «Street Legal». Ένα hypercar 1177 ίππων, που κάνει τα 0-100 χιλιόμετρα/ώρα σε 2.8 δευτερόλεπτα και τα 0-200 σε μόλις 6.8!

Ζυγίζει μόλις 1495 κιλά και καθοριστικό ρόλο σε αυτό παίζει η εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων. Υλικό που χρησιμοποιείται ακόμα και στις ζάντες της TSR-S που είναι 15 κιλά ελαφρύτερες από αυτές του κράματος αλουμινίου! Μάλιστα, όπως κάθε άλλο κομμάτι φτιαγμένο από ανθρακονήματα, σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας!

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα η Zenvo μας βάζει στα άδυτα των εγκαταστάσεών της, δείχνοντας μας βήμα-βήμα τη διαδικασία: από το σχεδιασμό μέχρι τη δημιουργία κι από εκεί την τοποθέτηση στο εντυπωσιακό της δημιούργημα.

Σε ένα video που όπως τονίζει η Σκανδιναβική εταιρεία αποτελεί το… πρώτο επεισόδιο. Έχουμε λοιπόν να περιμένουμε πολλά και ενδιαφέροντα. Μέχρι τότε, πατήστε play…

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:

Zenvo με ακόμα περισσότερο carbon

Advertisement

Πρεμιέρα για το Zenvo TSR-S των 1177 ίππων

Zenvo ST1 GT: Η εκδίκηση της αυτοκίνησης