Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Zenvo με ακόμα περισσότερο carbon

Ελλάδα 21:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Zenvo με ακόμα περισσότερο carbon

ΝΕΑ

Zenvo με ακόμα περισσότερο carbon

ΝΕΑ

Οι αλλαγές στο hypercar της Zenvο, περιλαμβάνουν ακόμα περισσότερο ανθρακόνημα στην κατασκευή του. Το TSR-S με τους 1.177 ίππους, κοστίζει 1,45 εκατομμύρια ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Το διθέσιο, πισωκίνητο με τον κινητήρα στο κέντρο, υπεραυτοκίνητο με τους 1.177 ίππους, έχει πλέον για τη νέα του έκδοση, ακόμα περισσότερα μέρη από ανθρακόνημα. Μεταξύ των νέων τμημάτων που αξίζει να σημειωθεί πως έχουν κατασκευαστεί in house από την εταιρεία με έδρα στη Δανία, είναι και οι ζάντες. Η έκδοση αυτή του αυτοκινήτου, ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, εκεί που η εταιρεία θα υπογράμμιζε πως η παραγωγή μπορεί να φτάσει τα 5 αυτοκίνητα ετησίως.

Advertisement
Advertisement

Η τιμή εκκίνησης για το αυτοκίνητο είναι τα 1.450.000 ευρώ, ενώ το νούμερο αυτό μπορεί να πάει μόνο προς τα πάνω, μια και είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της εταιρείας το να προσφέρει απόλυτη ελευθερία στους πελάτες της αναφορικά με τις επενδύσεις στην καμπίνα αλλά και τους χρωματικούς συνδυασμούς. Ο κινητήρας είναι V8 με χωρητικότητα 5,8 λίτρων και αποδίδει με τη βοήθεια δύο μεγάλων υπερσυμπιεστών, 1.177 ίππους. Η μετάδοση γίνεται με ένα 7άρι κιβώτιο ταχυτήτων και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 325 χλμ./ώρα.

Για τα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα από στάση, η νέα έκδοση του hypercar της Zenvo που ζυγίζει 1.500 κιλά, χρειάζεται μόλις 2,8 δευτερόλεπτα. Θυμίζουμε πως το δημιούργημα αυτό της Zenvo, έγινε παγκοσμίως γνωστό από την ευρηματική εφαρμογή που αποτελεί και πατέντα της εταιρείας, με την κινούμενη πίσω αεροτομή ανάλογα με τη στροφή στην οποία κινείται το αυτοκίνητο προκειμένου να μεγιστοποιείται η κάθετη δύναμη και η σταθερότητα στους γρήγορους γύρους σε μια πίστα.

Advertisement

 

Advertisement