Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Volvο εισάγει τη φωτορεαλιστική απεικόνιση

Ελλάδα 9:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Volvο εισάγει τη φωτορεαλιστική απεικόνιση

ΝΕΑ

Η Volvο εισάγει τη φωτορεαλιστική απεικόνιση

ΝΕΑ

Η Volvo εισάγει την τεχνολογία φωτορεαλιστικής απεικόνισης στα επόμενης γενιάς ηλεκτρικά αυτοκίνητά της, μέσω μίας νέας συνεργασίας με την EpicGames.

Advertisement
Advertisement

Οι δύο εταιρείες συμπράττουν για να φέρουν τη μηχανή παιχνιδιών της Epic, UnrealEngine, στα επόμενα μοντέλα Volvo, ώστε να προσφέρουν γραφικά ασύγκριτα υψηλής ποιότητας μέσα στην καμπίνα.

Η EpicGames είναι εταιρεία με ηγετική θέση στα πεδία της διαδραστικής ψυχαγωγίας και του λογισμικού, ευρύτερα γνωστή από το Fortnite, ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο. Η EpicGames αναπτύσσει επίσης το UnrealEngine, που θεωρείται ευρέως το πιο προηγμένο εργαλείο δημιουργίας υπερσύγχρονων τρισδιάστατων απεικονίσεων. Eκτός των παιχνιδιών, το UnrealEngine βρίσκει εφαρμογές σε διάφορους άλλους τομείς. Η Volvo θα το χρησιμοποιήσει για την ανάπτυξη ψηφιακών interface και για την απόδοση γραφικών σε πραγματικό χρόνο μέσα στα αυτοκίνητά της.

Advertisement
Advertisement

Στα Volvo επόμενης γενιάς, οι πελάτες θα έχουν στη διάθεση τους οθόνες με γραφικά υψηλής ποιότητας, ενώ το σύστημα infotainment επόμενης γενιάς της Volvo θα είναι δύο φορές πιο γρήγορο σε σχέση με τον προκάτοχό του, με την παραγωγή γραφικών και η επεξεργασία μέσα στην καμπίνα θα είναι έως και δέκα φορές ταχύτερη. Το πρώτο αυτοκίνητο που θα εξοπλίζεται με τα νέα γραφικά είναι η νέα ναυαρχίδα της Volvo που θα αποκαλυφθεί αργότερα εντός του έτους.

Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο μίας νέας γενιάς αμιγώς ηλεκτρικών Volvo. Μέχρι το 2030, η εταιρεία στοχεύει να διαθέτει στην αγορά μόνο αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Μεταγενέστερα, η εταιρεία προβλέπει ότι το UnrealEngine θα προσφέρει επιπλέον δυνατότητες προόδου και σε άλλες τεχνολογίες των νέων μοντέλων, καθώς οι μηχανικοί της συνεχίζουν να διερευνούν νέες εφαρμογές για αυτήν αλλά και για άλλες τεχνολογικές πλατφόρμες που βασίζονται σε λογισμικό, έχοντας πάντοτε την ασφάλεια ως ζωτική προτεραιότητα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Volvo: Αναπνεύστε πιο καθαρό αέρα
Οι Βρυξέλλες επιμένουν στο τέλος των θερμικών κινητήρων το 2035
Το Volvo Cars Tech Fund επενδύει στο carwow

 

Advertisement