Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Toyota κερδίζει παντού!

Ελλάδα 5:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Toyota κερδίζει παντού!

ΝΕΑ

Η Toyota κερδίζει παντού!

ΝΕΑ

Η Toyota ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και στο φετινό EKO Ράλλυ Ακρόπολις κατακτώντας πανυγηρικά τις δυο πρώτες θέσεις του βάθρου, αποδεικνύοντας πως είναι φτιαγμένη τελικά για τα δύσκολα.

Advertisement
Advertisement

O έμπειρος πλέον οδηγός Kalle Rovanpera με το Toyota GR Yaris Rally1 Hybrid ήταν ο μεγάλος νικητής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Δεύτερος τερμάτισε ο Evans με επίσης το ίδιο αυτοκίνητο δίνοντας έτσι έκταση στην επιτυχία της Toyota σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Φινλανδός της Toyota τερμάτισε πρώτος στον ελληνικό αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC) και έκανε ακόμη ένα βήμα για την υπεράσπιση του τίτλου των οδηγών που κατέκτησε πέρυσι. Ο 22χρονος οδηγός, ο οποίος θυμίζουμε πως είχε επικρατήσει και στο Ράλι Ακρόπολις του 2021, άφησε στη δεύτερη θέση τον Βρετανό «ομόσταυλό» του, Evans, ντύνοντας έτσι τον εθνικό μας αγώνα με τα χρώματα της Toyota.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι τυχαίο βέβαια κανένα αποτέλεσμα και στο αγωνιστικό επίπεδο, μιας και η επιμονή στην εξέλιξη καθώς και οι εξαντλητικές δοκιμές μαζί με την κορυφαία τεχνογνωσία αλλά και την προηγμένη τεχνολογία αποδίδουν στη Toyota καρπούς, οι οποίοι μπορούν να ωφελήσουν και τον καθημερινό απλό αγοραστή.

Πως; Η τεχνολογία που δοκιμάζεται σκληρά στα κορυφαία αγωνιστικά αυτοκίνητα της Toyota περνά αυτούσια μετά από λίγο καιρό και στα αυτοκίνητα που αγοράζει ο απλός καταναλωτής που δεν χρειάζεται να ξοδέψει μια περιουσία. Να για παράδειγμα, όπως είναι το πιο πρόσφατο και αρκετά καταρτισμένο νέο μοντέλο, το Toyota C-HR που διέπρεψε στην πρεμιέρα του ελληνικού ράλλυ των Θεών, στη super ειδική στην πλατεία Νερού.

Advertisement

Το νέο Toyota C-HR στεκόταν εκεί σε περίοπτη θέση και κέντρισε με την επιθετική του σχεδίαση αλλά και την έντονη προσωπικότητά του την εκτίμηση του πολυάριθμου κοινού που δεν ξεκόλλησε το βλέμμα του από πάνω του. Και πως αλήθεια να το κάνει όταν το νέο Toyota C-HR διατηρεί στενότατες σχέσεις με το εντυπωσιακό πρωτότυπο που έκανε την εμφάνιση του πριν από λίγους μήνες στο ευρωπαϊκό αυτοκινητικό στερέωμα.

Το νέο Toyota C-HR διατίθεται στην ελληνική αγορά σε ελκυστική τιμή εκκίνησης, μέσα από την έκδοση C-ULT, η οποία λανσάρεται με υψηλού επιπέδου εξοπλισμό, ασύγκριτα αναβαθμισμένου έναντι της απερχόμενης γενιάς, σε όλες τις διαστάσεις, με εστίαση στους τομείς της ασφάλειας, τεχνολογίας κινητήρων και πολυμέσων.

Advertisement

Από την πρώτη έκδοση διατίθενται πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3’’, σύστημα πολυμέσων Toyota Smart Connect με οθόνη αφής 8’’ και πλήθος συνδεδεμένων και απομακρυσμένων υπηρεσιών, όπως το Cloud σύστημα πλοήγησης και η ρύθμιση της θερμοκρασίας της καμπίνας από το smartphone, ασύρματη ενσωμάτωση στο Apple Car Play, πλήρως LED φωτιστικά σώματα, καθώς, φυσικά, και την 5η γενιά Toyota Hybrid Electric και 3η γενιά Toyota Safety Sense, με το σύστημα ανίχνευσης τυφλού σημείου (BSM) στον βασικό του εξοπλισμό.

Η Toyota κερδίζει τις μάχες σε όλα τα επίπεδα. Είτε πρόκειται για αγώνες Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, είτε πρόκειται για τον στίβο των πωλήσεων, είτε για αξιοπιστία, ποιότητα, επιδόσεις και οικονομία στα αυτοκίνητα που επιλέγει ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας.

Advertisement

Αυτή είναι η Toyota, με όνομα βαρύ σαν ιστορία και με μέλλον λαμπρό, σαν την απαστράπτουσα παρουσία του νέου και αξιόλογου Toyota C-HR.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Υπόθεση Toyota
Το νέο Toyota C-HR έκλεψε την παράσταση στην υπερειδική!
Το πρώτο Toyota Hilux με υδρογόνο είναι γεγονός