Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Toyota Corolla Cross ανανεώνεται

Ελλάδα 15:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Toyota Corolla Cross ανανεώνεται

ΝΕΑ

Η Toyota Corolla Cross ανανεώνεται

ΝΕΑ

Η Toyota παρουσίασε στην Ταϊλάνδη την ανανεωμένη Corolla Cross η οποία έχει τόσο αισθητικές αλλαγές όσο και αναβάθμιση στον εξοπλισμό της.

Advertisement
Advertisement

H crossover έκδοση της Corolla δημιούργησε αίσθηση όταν παρουσιάστηκε και προκάλεσε το αγοραστικό ενδιαφέρον και όσων ήθελαν ένα καινούργιο αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Με αυτόν τον τρόπο η Corolla Cross έφερε τα πλεονεκτήματά της σε περισσότερους, αυξάνοντας τις πωλήσεις του μικρομεσαίου μοντέλου, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στις υπόλοιπες αγορές.

Η ασιατική είναι επίσης μία από αυτές όπου η Toyota έχει σημαντικό μερίδιο και τα στελέχη της φροντίζουν να διατηρούν τα μοντέλα τους στην αυτοκινητική επικαιρότητα. Έτσι, επανασχεδίασαν την Corola Cross με τρόπο που να είναι αρεστός και αποδεκτός στους εκεί υποψήφιους αγοραστές.

Advertisement
Advertisement

Το ανανεωμένο όχημα παρουσιάστηκε στην Ταϊλάνδη και οι αισθητικές αλλαγές αφορούν στη νέα μάσκα η οποία ενσωματώνει παραλλόγραμμη γρίλια με κυψελοειδή διαμόρφωση και είναι βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος.

Ανασχεδιασμένος είναι και εκεί ο προφυλακτήρας, με ανοίγματα-αεραγωγούς στις άκρες του και πιο εμφανές το μαύρο πλαίσιο στο κάτω μέρος του. Επίσης, τα φώτα έχουν επανασχεδιαστεί και διαθέτουν LED προβολείς και φλας που δημιουργούν την εικόνα κίνησης του φωτός όταν ενεργοποιούνται.

Advertisement

Το τελευταίο στοιχείο υπάρχει στις Corolla Cross που πωλούνται ήδη στις Corolla Cross στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Στο πίσω μέρος, οι αλλαγές είναι ελάχιστες σε σχέση με ό,τι ισχύει τώρα στο μοντέλο.

Advertisement

Στο εσωτερικό της, η επανασχεδιασμένη Corolla Cross που παρουσιάστηκε στην ταϊλανδέζικη αγορά, έχει έγχρωμη κεντρική οθόνη αφής 10,1 ιντσών και έγχρωμη οθόνη 12,3 ιντσών στον πίνακα οργάνων. Το σαλόνι διατίθεται και με μαύρη ή κόκκινη δερμάτινη επένδυση.

Όπως ανακοινώθηκε, πλέον υπάρχει η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης smartphone τόσο «Android Auto» όσο και «Apple CarPlay», καθώς και θύρες USB Type C.

Advertisement

Μία ακόμα αλλαγή της επανασχεδιασμένης Corolla Cross είναι η διάθεσή της με πανοραμική γυάλινη οροφή η οποία διαθέτει και ηλεκτρικά κινούμενο σκίαστρο. Επίσης, περιλαμβάνει το αναβαθμισμένο σύστημα «Toyota Safety Sense» και διζωνικό κλιματισμό, αναλόγως του επιπέδου εξοπλισμού.

Τέλος, από την Toyota δεν ανακοινώθηκαν αλλαγές στους κινητήρες με τους οποίους διατίθεται το μοντέλο. Όπως έγινε γνωστό, οι πωλήσεις της επανασχεδιασμένης Corolla Cross έχουν αρχίσει ήδη στην Ταϊλάνδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συγκριτική δοκιμή: Kia Niro 1.6 HEV vs Toyota Corolla Cross 2.0 Hybrid AWD-i
Νέο GR86 «πύραυλο» ετοιμάζει η Toyota!
Ετοιμάζει η Toyota κάμπριο;