Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Elon Musk αγοράζει τη Manchester United;

Ελλάδα 5:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Elon Musk αγοράζει τη Manchester United;

ΝΕΑ

Ο Elon Musk αγοράζει τη Manchester United;

ΝΕΑ

Πληροφορίες από τη Μεγάλη Βρετανία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ιδιοκτήτη της Tesla.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά της Manchester United είχαν τη δυνατότητα να υποβάλλουν στους νυν ιδιοκτήτες της, τους Αμερικανούς Joel και Avram Glazer την οικονομική τους πρόταση. Η οποία λογικά θα πρέπει να υπερβαίνει τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ που αυτοί ζητούν.

Πλέον σχεδόν το σύνολο των αγγλικών μέσων ενημέρωσης, μεταξύ αυτών και η Daily Mail, αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης της Tesla, ο πολύς Elon Musk, παρακολουθεί τις εξελίξεις και σκέφτεται σοβαρά την αγορά της Manchester United.

Άλλωστε στο παρελθόν έχει δηλώσει ξεκάθαρα τη συμπάθειά του στο συγκεκριμένο σύλλογο του οποίου, κατά δήλωσή του, είναι οπαδός από μικρό παιδί.

Advertisement
Advertisement

Τα πέντε τουλάχιστον δισεκατομμύρια πάντως που ζητούν οι αδελφοί Glazer δεν είναι πρόβλημα για τον δεύτερο πλέον πιο πλούσιο άνθρωπο του κόσμου -η προσωπική του περιουσία μειώθηκε μεν κατά 200 δισ. στα 188 και τον ξεπερνά μόνο ο Bernard Arnault της LVMH με 208 δισ.– που πριν από λίγους μήνες έδωσε ούτε λίγο ούτε πολύ 44 δισ. ευρώ για το Twitter.

Την Manchester United πάντως την διεκδικούν τόσο ο Sir Jim Ratcliffe της Ineos, ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Μεγάλη Βρετανία με προσωπική περιουσία 15 δισ., καθώς και ένας όμιλος επενδυτών από το Κατάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O Elon Musk «επιστρέφει» στην Tesla
Απίστευτο! Πόσα δισ. δολάρια έχει χάσει ο Elon Musk;
Ο Elon Musk βλάπτει την Tesla

Advertisement