Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Ιδού η πρώτη, απίστευτη Mustang Mach1 που πουλήθηκε στην Ελλάδα (τιμή)

Ελλάδα 9:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Ιδού η πρώτη, απίστευτη Mustang Mach1 που πουλήθηκε στην Ελλάδα (τιμή)

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Ιδού η πρώτη, απίστευτη Mustang Mach1 που πουλήθηκε στην Ελλάδα (τιμή)

ΝΕΑ

Η κορυφαία Mustang βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και σε λίγες ημέρες θα παραδοθεί στον τυχερό πελάτη. Το Newsauto τη βρήκε, την απαθανάτισε και όπως θα δείτε από τις αποκλειστικές φωτογραφίες είναι σκέτη απόλαυση…

Advertisement
Advertisement

Το όνομα και μόνο προκαλεί ρίγος. Η Mustang δεν είναι απλά ένα όχημα με ρόδες αλλά ένα αυτοκίνητο που γίνεται προέκταση του ιδιοκτήτη. Η απόκτηση μίας Mustang σε κατατάσσει αυτομάτως στους ρομαντικούς της αυτοκίνησης και σε ταξιδεύει σε έναν άλλο κόσμο.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως από τη στιγμή που «πάτησε» στην Ευρώπη, σάρωσε και έγινε το Νο1 σε πωλήσεις σπορ μοντέλο στη Γηραιά Ήπειρο.

Η τελευταία γενιά της Ford Mustang είναι διαθέσιμη με δύο μηχανικά σύνολα. Το πρώτο με χωρητικότητα 2.3 λίτρα και αποδίδει 314 ίππους. Το δεύτερο με μοτέρ 5.0 λίτρων αγγίζει τους 418 ίππους. Και στις δύο περιπτώσεις για να καταλάβεις την οδηγική απόλαυση πρέπει να καθίσεις πίσω από το τιμόνι της. Είτε κινείσαι με την «μικρή» είτε με την μεγάλη έκδοση. Να σημειώσουμε πως αυτή τη στιγμή διαθέσιμη στη χώρα μας είναι μόνο η έκδοση με τον κινητήρα των 5.0 λίτρων καθώς η έκδοση με τον κινητήρα των 2.3 λίτρων σταμάτησε να εισάγεται.

Advertisement
Advertisement

Μη χάσετε σήμερα, το μοναδικό, επετειακό CAR – Με το Πρώτο θέμα

Πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό πως θα έρθει στην Ελλάδα και η κορυφαία έκδοση της Ford Mustang με την κωδική ονομασία Mach 1. Πρόκειται για μία έκδοση που βασίζεται σε αυτήν με τον V8 κινητήρα των 5.0 λίτρων. Η ισχύς φτάνει τους 460 ίππους και η ροπή τα 529 Nm. Με λίγα λόγια πρόκειται για την πιο δυνατή Mustang που φέρει πολλές βελτιώσεις για να είναι, όχι μόνο πιο γρήγορη αλλά και ταχύτατη όταν ο οδηγός της, αποφασίσει να τη δοκιμάσει στην πίστα. Στη γλώσσα των αριθμών, η Mach 1 επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 4,4 δευτερόλεπτα. Όσο για την τελική της ταχύτητα; Σχεδόν αγγίζει τα 270χλμ./ώρα

Advertisement

Αλλαγές για το… μάτι αλλά και ουσίας

Εξωτερικά η Mach 1 έχει αρκετές αλλαγές συγκριτικά με την GT. Το λογότυπο Mach 1 έχει αντικαταστήσει το αντίστοιχο GT όπως και το λογότυπο 5.0 που βρίσκεται στα πλαϊνά του σπορ μοντέλου. Η εμπρός μάσκα έχει και αυτή αλλαγές ενώ στο πίσω μέρος βγάζουν … μάτια οι τετραπλές απολήξεις εξάτμισης με διάμετρο 4.5 ίντσες.

Advertisement

Δείτε τη Ford Mustang Mach 1 στο Nurburgring (+video)

Η Mach 1 εφοδιάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων, ενώ στο βασικό εξοπλισμό διαθέτει διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Επιπλέον συναντούμε τη ρυθμιζόμενη ανάρτηση MagneRide ενώ αξίζει να σημειώσουμε και την κάθετη δύναμη που είναι αυξημένη κατά 22% συγκριτικά με την έκδοση GT.

Advertisement

Ποια είαι η τιμή της;

Η τιμή του μοντέλου ανακοινώθηκε τον Απρίλιο του 2021 και σύμφωνα με την επίσημη εισαγωγική εταιρεία, αγγίζει τα 81.768 ευρώ.

Πέντε μήνες μετά έφτασε η ώρα να απολαύσουμε επί ελληνικού εδάφους την πρώτη Ford Mustang Mach 1.

Την υποδεχτήκαμε… 

Όπως μπορείτε να δείτε και στις αποκλειστικές εικόνες του Newsauto, η Mach 1 βρίσκεται στο χώρο των logistics της Ford. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει τη διαδικασία της προετοιμασίας (PDI) και αναμένεται να παραδοθεί στον τυχερό Έλληνα πελάτη πριν το κλείσιμο του έτους.

Το σίγουρο είναι πως ο νέος ιδιοκτήτης, θα παραλάβει το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο από τον Άι Βασίλη

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το Top 10 των best sellers του Νοεμβρίου
Η νέα Ford Mustang θα είναι υβριδική;
Όλο και πιο ώριμοι οι ιδιοκτήτες της Ford Mustang