Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι πρώτες ψηφιακές εικόνες της Toyota GR 86

Ελλάδα 8:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι πρώτες ψηφιακές εικόνες της Toyota GR 86

ΝΕΑ

Οι πρώτες ψηφιακές εικόνες της Toyota GR 86

ΝΕΑ

Η νέα Toyota GR 86 αναμένεται το 2022 και ήδη οι πρώτες ψηφιακές απεικονίσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο.

Advertisement
Advertisement

Πως θα είναι τα νέα Toyota GR 86 και Subaru BRZ ; Οι γραφίστες διαφόρων sites και forums έχουν κάνει τις πρώτες υποθέσεις.

Όταν είδαμε για πρώτη φορά τα νέα GR 86 / BRZ στις αρχές Αυγούστου, μας εντυπωσίασε ο τρόπος με τον οποίο οι σχεδιαστές κατάφεραν να το κάνουν άμεσα αναγνωρίσιμα, ενώ τα ανανέωσαν ριζικά. Βοήθησε επίσης ότι τα πρωτότυπα που εντοπίστηκαν να κάνουν δοκιμές δεν είχαν και πολύ καμουφλάζ για να κρύψουν το σχήμα τους.

Χρησιμοποιώντας τις πρόσφατες φωτογραφίες κατασκοπείας ως έμπνευση, οι χρήστες του GR 86 Forum δημοσίευσαν μια σειρά ψηφιακών εικόνων του νέου Toyota. Παρόλο που είναι αδύνατο να γνωρίζουμε σε αυτό το πρώιμο στάδιο αν αυτό θα είναι όντως το νέο αυτοκίνητο, οι εικόνες φαίνονται αρκετά ακριβείς με βάση τα πρωτότυπα που έχουμε δει.

Advertisement
Advertisement

Στο μπροστινό μέρος, το αυτοκίνητο διαθέτει μια νέα μάσκα μαύρου πλέγματος και υποστηρίζεται από μια σειρά αγωγών ψύξης για τα μπροστινά φρένα. Οι διακριτικοί προβολείς, είναι λιγότερο «επιθετικοί» στο σχεδιασμό τους σε σχέση με το GT 86 / BRZ , που αντικαθιστούν αλλά και σε σχέση με την Toyota Supra. Επίσης οι φωτογραφίες δείχνουν το GR 86 με έντονα σχεδιαστικά στοιχεία στα πλάγια καθώς και έντονες γραμμές στα εμπρός και πίσω φτερά. Παρόλο που δεν έχουμε εικόνα του πίσω μέρους, οι κατασκοπευτικές λήψεις, αποκάλυψαν ένα νέο πίσω σπόιλερ τύπου ducktail καθώς και διακριτικά πίσω φώτα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Νέο Toyota GT 86 Black Limited

Advertisement

H εντυπωσιακή Toyota GT 86 της Kuhl Racing

Έρχονται οι νέες γενιές των Subaru BRZ και Toyota GT86