Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Toyota GT 86 Black Limited

Ελλάδα 23:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Toyota GT 86 Black Limited

ΝΕΑ

Νέο Toyota GT 86 Black Limited

ΝΕΑ

Για να τιμήσει την εμβληματική AE86, η Toyota παρουσίασε μια ειδική και περιορισμένης παραγωγής έκδοση της 86, την Black Limited.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά σε μαύρο και με τα χρυσαφί αυτοκόλλητα αλλά και τα λογότυπα στην ίδια απόχρωση, η περιορισμένης παραγωγής Toyota 86 είναι μια έκδοση από την Toyota, αναφορική στην εμβληματική ΑΕ86. Η συγκεκριμένη έκδοση παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο αλλά πέρασε σχεδόν απαρατήρητη μια και τον πρώτο λόγο εκεί, είχε η παρουσίαση του GR Yaris.

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη έκδοση της Toyota 86 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα με τις χαρακτηριστικές χρυσαφί ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και τα φρένα της Brembo να φαίνονται. Άλλες διαφορές από τις υπόλοιπες εκδόσεις, είναι η μεγαλύτερη αεροτομή στην πόρτα του χώρου των αποσκευών που έχει αυξήσει την κάθετη δύναμη –άρα και τη σταθερότητα- στις υψηλές ταχύτητες, τομέας στον οποίο παίζει ρόλο και η επιλογή των SACHS αμορτισέρ στην ανάρτηση. Η παραγωγή της Black Edition θα περιοριστεί στις 86 μονάδες, με τις μισές να είναι με χειροκίνητο κιβώτιο.