Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H εντυπωσιακή Toyota GT 86 της Kuhl Racing

Ελλάδα 9:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H εντυπωσιακή Toyota GT 86 της Kuhl Racing

ΝΕΑ

H εντυπωσιακή Toyota GT 86 της Kuhl Racing

ΝΕΑ

Είναι η τρίτη πρόταση της Kuhl Racing για την Toyota GT 86 και αν μη τι άλλο, ξεχωρίζει για την εμφάνιση και τον τρόπο που στέκεται στο δρόμο. Μπορεί να δείχνει υπερβολικό το look αλλά η ποιότητα κατασκευής των τμημάτων που το αποτελούν, είναι εξαιρετική.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Η εμφάνιση του αυτοκινήτου δεν έχει αλλοιωθεί σε βαθμό που να μην αναγνωρίζεται η προέλευσή του. Είναι όμως αρκετά εκτεταμένες οι αλλαγές που έχει υποστεί στην εμφάνιση, με τις λεπτομέρειες να κάνουν τη διαφορά, όπως συνήθως συμβαίνει στις βελτιώσεις των Ιαπωνικών μοντέλων.

new-kuhl-racing-toyota-gt-86-got-aero-boi-530

Στο μπροστινό μέρος το spoiler σχεδόν ξύνει την άσφαλτο, ενώ αισθητικά έρχεται σε απόλυτη αρμονία με τα πλευρικά skirts που κάνουν το αυτοκίνητο να φαίνεται ακόμα πιο χαμηλό. Αντίστοιχα, στο πίσω μέρος, οι πρόσθετες φάσες στο επάνω και το κάτω μέρος δίνουν την αίσθηση της συμμετρίας στην εικόνα.

Advertisement

new-kuhl-racing-toyota-gt-86-got-aero-boi-640

Τίποτα βέβαια δεν μπορεί να τραβήξει το βλέμμα από τις τεράστιες γωνίες κάμπερ των τροχών, εμπρός και πίσω. Αυτό είναι και το χαρακτηριστικότερο στοιχείο των Ιαπωνικών βελτιώσεων. Τόσο πολύ, που οι «λεπτομέρειες» όπως είναι η εξάτμιση από εμπρός μέχρι πίσω της Rohan και οι δίχρωμες ζάντες της Verz, περνούν σε δεύτερη μοίρα μαζί με τα ελαστικά της Falken και την ανάρτηση της Air Force.

Advertisement