Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

ABT: Νέα ισχυρότερη έκδοση για το Audi RS4 Avant

Ελλάδα 2:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ABT: Νέα ισχυρότερη έκδοση για το Audi RS4 Avant

ΝΕΑ

ABT: Νέα ισχυρότερη έκδοση για το Audi RS4 Avant

ΝΕΑ

Η ABT Sportsline κυκλοφόρησε μια νέα βελτιωμένη ειδική έκδοση του Audi RS4 Avant. Τι παραπάνω προσφέρει;

Advertisement
Advertisement

Ονομάζεται ABT RS4-S, διαθέτει ακόμη περισσότερη δύναμη, τροχούς 21 ιντσών, ένα αεροδυναμικό πακέτο εξωτερικά αλλά και διαφορετικές επιλογές ανάρτησης καθώς και νέες εσωτερικές λεπτομέρειες.

Ο twin turbo V6 2,9 λίτρων του RS4 Avant υιοθέτησε τη μονάδα ελέγχου της ABT, με αποτέλεσμα η ισχύς να σκαρφαλώσει στους 510 ίππους και η ροπή στα 660 Nm.

Αυτό μεταφράζεται σε 60 ίππους και 60 Nm ροπής περισσότερα σε σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο, ολοκληρώνοντας το 0-100 km/h σε 3,9 δευτερόλεπτα. Για τους πιο απαιτητικούς ο βελτιωτικός οίκος προσφέρει επίσης την αναβάθμιση ABT Power S, με 530 ίππους και 680 Nm ροπής. Το συγκεκριμένο κιτ αυξάνει την τελική ταχύτητα στα 300 km/h παρακαλώ…

Advertisement
Advertisement

Η αύξηση της απόδοσης συνοδεύεται από ένα πακέτο αεροδυναμικής ABT Aerokit που είναι αποκλειστικά διαθέσιμο για το RS4-S. Αυτό περιλαμβάνει ένα πρόσθετο εμπρός σπόιλερ ABT, νέα εισαγωγή αέρα καθώς και πίσω σπόιλερ CFRP.

Το τουμπανιασμένο RS4 διαθέτει επίσης εξάτμιση από ανοξείδωτο ατσάλι με απολήξεις διαμέτρου 102 mm. Σημειώστε επίσης πως το ABT RS4-S φέρνει επίσης αναβαθμίσεις στο set up, όπως είναι τα ελατήρια της ανάρτησης με δυνατότητα ρύθμισης ύψους και των αντιστρεπτικών.

Advertisement

Στο εσωτερικό το παρών δίνουν τα λογότυπα RS4-S στις πλάτες των καθισμάτων, στα μαρσπιέ των θυρών, στα πατάκια και στο ταμπλό. Προαιρετικά η ABT παρέχει ανθρακονήματα στα καθίσματα, στο ταμπλό, όπως επίσης και αναβαθμισμένο δέρμα στο τιμόνι.

Advertisement

Διαβάστε ακόμη:

Οδηγούμε: Audi RS4 Avant

Audi RS4 Avant ABT αποκτά 530 ίππους

Advertisement

Το Audi RS4 Avant γίνεται αστυνομικό όχημα από την ABT