Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Η Ford Mustang Mach-E «ηλεκτρίζει»!

Ελλάδα 3:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ford Mustang Mach-E «ηλεκτρίζει»!

ΑΓΟΡΑ

Η Ford Mustang Mach-E «ηλεκτρίζει»!

ΑΓΟΡΑ

Η προσφορά της ελληνικής αντιπροσωπείας της Ford, σε φέρνει πιο κοντά με το αμιγώς ηλεκτρικό εμβληματικό μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

H Ford Mustang Mach-E είναι, πλέον, διαθέσιμη με επιτόκιο 0,9%, 8 χρόνια εγγύηση Ford, 8 χρόνια συντήρηση και 4 χρόνια σέρβις ή εναλλακτικά: ετοιμοπαράδοτη για περιορισμένο αριθμό οχημάτων, με μηνιαίο μίσθωμα 399 ευρώ.

Το εντυπωσιακό αμάξωμά της, το στυλ της, η ευρυχωρία της, το υψηλό επίπεδο εξοπλισμού, οι επιδόσεις της και η προσιτή τιμή της για την κατηγορία την κάνουν ένα πολύ ελκυστικό αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Η Mustang Mach-E διατίθεται στη χώρα μας σε πέντε διαφορετικές εκδόσεις αναφορικά με το επίπεδο εξοπλισμού και τη μέγιστη ισχύ της. Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ της δικίνητης (πισωκίνητης) και της τετρακίνητης εκδοχής AWD.

Τέλος, η απόδοση του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου της Ford κυμαίνεται μεταξύ 269 ίππων και 487 ίππων, στην κορυφαία έκδοση Mustang Mach-E GT.

Advertisement

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί, ότι η ελληνική αντιπροσωπεία της Ford, διαθέτει μια νέα υπηρεσία βιντεοκλήσης του πελάτη με εκπρόσωπό της (οι λεπτομέρειες υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της), αναβαθμίζοντας το επίπεδο επικοινωνίας και τη γνωριμία με τα νέα μοντέλα και της υπηρεσίες της μάρκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στα «σκαριά» το υβριδικό Ford Bronco
Η Ford εξελίσσει αερόσακο για το… πορτμπαγκάζ
Δοκιμή: Ford Puma ST-Line X Vivid Ruby

Advertisement