Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι Porsche Turbo γίνονται ακόμα πιο «άγριες»

Ελλάδα 3:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι Porsche Turbo γίνονται ακόμα πιο «άγριες»

ΝΕΑ

Οι Porsche Turbo γίνονται ακόμα πιο «άγριες»

ΝΕΑ

Από δύναμη και επιδόσεις οι Porsche Turbo δεν υστερούσαν ποτέ. Τώρα αποκτούν και μία έξτρα «αγριάδα» στην εμφάνισή τους.

Advertisement
Advertisement

Τα μοντέλα Porsche Turbo είναι γνωστά για τις υψηλές επιδόσεις τους και τώρα πρόκειται να γίνουν ακόμα πιο ξεχωριστά με αποκλειστικές αναβαθμίσεις.

Αυτές οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν ένα νέο σήμα “Turbonite” και μοναδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό των αυτοκινήτων.

Το παραδοσιακό χρυσό έμβλημα που υπάρχει στα κανονικά μοντέλα ανανεώνεται, αλλά οι εκδόσεις Turbo θα αποκτήσουν ένα εντελώς νέο σήμα “Turbonite”.

Advertisement
Advertisement

Αυτό το νέο σήμα θα έχει μια πιο σκούρα, εκλεπτυσμένη εμφάνιση, συνδυάζοντας το μαύρο με έναν κομψό μεταλλικό γκρι τόνο.

Το στυλ Turbonite δεν θα σταματήσει μόνο στο σήμα. Η Porsche άφησε να εννοηθεί ότι και άλλα μέρη, όπως στοιχεία στις ζάντες και στα πλαίσια των παραθύρων, μπορεί επίσης να υιοθετήσουν αυτό το αποκλειστικό χρώμα, ανάλογα με το μοντέλο.

Advertisement

Στο εσωτερικό των αυτοκινήτων, το σήμα Turbonite θα εμφανιστεί στο τιμόνι των επερχόμενων μοντέλων Turbo. Θα υπάρχουν επίσης επενδύσεις Turbonite, ζώνες ασφαλείας και διακόπτες.

Για τα αυτοκίνητα με μαύρο εσωτερικό, το Turbonite θα χρησιμοποιηθεί ως χρώμα αντίθεσης για τις ραφές στα καθίσματα, τα πάνελ των θυρών, τον πίνακα οργάνων και τα πατάκια δαπέδου. Ωστόσο, οι ακριβείς λεπτομέρειες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο.

Advertisement

Η αναβαθμισμένη σχεδίαση θα κάνει το ντεμπούτο της με την ανασχεδιασμένη Panamera στις 24 Νοεμβρίου και τελικά θα επεκταθεί και σε άλλα μοντέλα της Porsche.

Στόχος είναι να ξεχωρίζουν περισσότερο οι εκδόσεις Turbo και να τονιστεί η αποκλειστικότητα και οι επιδόσεις τους σε σχέση με άλλα μοντέλα όπως η GTS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα Porsche Panamera
Στο σφυρί μία πολύ σπάνια Porsche 935
Οι Κινέζοι αλλάζουν και το design των αυτοκινήτων

Advertisement