Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Porsche 356 της Emory Motorsport έχει ενδιαφέρον

Ελλάδα 14:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Porsche 356 της Emory Motorsport έχει ενδιαφέρον

ΝΕΑ

Η Porsche 356 της Emory Motorsport έχει ενδιαφέρον

ΝΕΑ

Σε ένα κόσμο γεμάτο από restomod των παλιότερων 911, η Emory ασχολείται με την 356 της Porsche και φυσικά, τραβάει την προσοχή μας.

Advertisement
Advertisement

Η Emory Motorsports που έχει να επιδείξει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις αναβάθμισης των αερόψυκτων 911, φέρνει στο προσκήνιο μια αναθεωρημένη 356.

Για να φτάσει στο αποτέλεσμα των φωτογραφιών μας, η Emory «γδύνει» το αμάξωμα και με αμμοβολή διώχνει από πάνω του κάθε ίχνος χρώματος ή primer, πριν επισκευαστεί ή αποκατασταθεί όπου χρειάζεται. Στη συνέχεια ενισχύεται σχεδόν σε όλα του τα σημεία προκειμένου να μπορεί να ανταπεξέλθει στην αυξημένη ισχύ που θα κληθεί να διαχειριστεί. Η βαφή που ακολουθεί είναι πολύ υψηλής ποιότητας, ενώ οι επενδύσεις και το τελικό φινίρισμα της καμπίνας, είναι θέματα που καλείται να αποφασίσει για το πόσο και που θα τονιστούν, ο κάτοχος του αυτοκινήτου. Το αμάξωμα είναι προφανώς μόνο ένα μέρος αυτού που κάνει η Emory στις «δικές της» 356.

Advertisement
Advertisement

Ακολουθεί η αναβάθμιση της ανάρτησης με σύγχρονες λύσεις, όπως και η αντίστοιχη διαδικασία στα φρένα, για να ακολουθήσει ένας κινητήρας έτοιμος στη θέση που από το εργοστάσιο έχει προβλεφθεί- δηλαδή, πίσω. Είναι ένας τετρακύλινδρος 2,6 λίτρων, όπως ταιριάζει με την 356 αλλά εντελώς νέος και ειδικά σχεδιασμένος και κατασκευασμένος από την Emory και την Rothsports. Για τον κινητήρα αυτόν, χρησιμοποιούνται στοιχεία από τον ξηρού κάρτερ 6κύλινδρο boxer της 964. Το αποτέλεσμα είναι να περνάει η απόδοση τους 200 ίππους και με δεδομένο το συνολικό βάρος που δεν είναι πάνω από ένα τόνο, η 356 της Emory είναι αναλογικά αρκετά γρήγορη. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Emory δεν έχει βάλει όριο στο πόσα αυτοκίνητα θα κατασκευάσει, λέγοντας πως αυτό θα εξαρτηθεί από τη ζήτηση που θα έχει το αυτοκίνητό της.

Διαβάστε ακόμα:
Ηλεκτρικά ποδήλατα για την Porsche Taycan Cross Turismo
Πιθανή η επέκταση της γκάμας της Porsche Taycan
Δε “λύγίζει” στην επέκταση της ηλεκτροκίνησης η Porsche 911