Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ηλεκτρικά ποδήλατα για την Porsche Taycan Cross Turismo

Ελλάδα 0:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηλεκτρικά ποδήλατα για την Porsche Taycan Cross Turismo

ΝΕΑ

Ηλεκτρικά ποδήλατα για την Porsche Taycan Cross Turismo

ΝΕΑ

Η Porsche διευρύνει την ευρύτερη προϊοντική γκάμα της, προσφέροντας δύο ηλεκτρικά ποδήλατα, καθώς και μία βάση για τη μεταφορά τους.

Advertisement
Advertisement

Πριν από λίγες εβδομάδες η Porsche παρουσίασε τη shooting brake παραλλαγή της Taycan, Cross Turismo, η οποία φέρει αυξημένη απόσταση από το έδαφος και σερβίρει περισσότερους χώρους.

Η γερμανική εταιρεία, ωστόσο, δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά στην αυτοκινητική της γκάμα, αλλά εμπλουτίζει όλη την προϊοντική της παλέτα, η οποία περιλαμβάνει προτάσεις μικρο-κινητικότητας.

Ειδικότερα, η Porsche παρουσίασε και δύο ηλεκτρικά ποδήλατα, τα eBike Sport και eBike Cross, τα όποια μπορούν να μεταφερθούν από την Cross Turismo.

Advertisement
Advertisement

Αμφότερα τα μοντέλα, αναπτύχθηκαν από κοινού με τον γνωστό κατασκευαστή Rotwild, ο οποίος παράγει ποδήλατα από το 1994. Για τη μεταφορά, μάλιστα, των ποδηλάτων, η Porsche προσφέρει και μια ολοκαίνουρια βάση η οποία εφάπτεται στο πίσω μέρος του μοντέλου.

Τόσο το eBike Sport όσο και το Cross ενσωματώνουν ηλεκτρικά μοτέρ της εταιρείας Shinamo, ενώ τα φρένα φέρουν την υπογραφεί της εταιρείας Magura.

Advertisement

Το eBike Sport προορίζεται περισσότερο για καθημερινές μετακινήσεις και ενσωματώνει ένα αυτόματο σύστημα ηλεκτρονικής αλλαγής ταχυτήτων, όπως και πίσω ανάρτηση της Fox. Το έτερο ποδήλατο, Cross, απευθύνεται στους λάτρεις της περιπέτειας και εφοδιάζεται με δισκόφρενα που είναι ανθεκτικά στη θερμότητα.

Advertisement

Πληροφορίες αναφορικά για τις τιμές τόσο των ποδηλάτων όσο και της βάσης μεταφοράς δεν υπάρχουν προσώρας.

Υπενθυμίζεται πως στην κορυφή της κινητήριας γκάμας της Taycan Cross Turismo φιγουράρει η έκδοση Taycan Turbo S Cross Turismo, η οποία παράγει 625 ίππους και επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα. Η μέγιστη αυτονομία, τέλος, φτάνει τα 419 χλμ. (βάσει WLTP).

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Έτσι έσπασε η Porsche Taycan το ρεκόρ ταχύτητας σε εσωτερικό χώρο (video)
H νέα Porsche Taycan Cross Turismo στον δρόμο (video)
Porsche Taycan 4S Art Car: Δημοπρατείται για καλό σκοπό