Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κάποιοι ονειρεύονται ήδη μια compact Ferrari Purosangue

Ελλάδα 19:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κάποιοι ονειρεύονται ήδη μια compact Ferrari Purosangue

ΝΕΑ

Κάποιοι ονειρεύονται ήδη μια compact Ferrari Purosangue

ΝΕΑ

Κάπως έτσι ονειρεύτηκε η kdesign το επερχόμενο μικρότερη SUV της Ferrari.

Advertisement
Advertisement

Η έλευση της Ferrari Purosangue στην γκάμα της ιταλικής μάρκας δημιούργησε έντονο ενθουσιασμό με τους ανθρώπους του Μαρανέλο να μην προλαβαίνουν να δέχονται παραγγελίες για το κορυφαίο SUV. Δεν γνωρίζουμε αν αυτό άνοιξε την όρεξη στους Ιταλούς να προχωρήσουν στην κατασκευή ενός δεύτερου SUV με πιο compact διαστάσεις, ωστόσο σίγουρα σε κάποιους έκανε… κλικ.

Ο γνωστός ψηφιακός σχεδιαστής kdesign σκέφτηκε να τολμήσει να σχεδιάσει το επόμενο SUV της Ferrari το οποίο θα είναι μικρότερο σε διαστάσεις σε σχέση με την Purosangue.

Κοιτάζοντας το ψηφιακό σχέδιο αυτή η μικρή Ferrari δεν εντυπωσιάζει θυμίζοντας περισσότερο το Fiat 600 παρά την Purosangue. Το μέγεθος είναι στο επίπεδο του Jeep Avenger, ενώ αν εξαιρέσουμε την μάσκα εμπρός, το υπόλοιπο αυτοκίνητο είναι μάλλον αδιάφορο.

Advertisement
Advertisement

Αν όντως η Ferrari αποφάσιζε να δημιουργήσει ένα καινούριο crossover μοντέλο (που δεν την ενδιαφέρει), τότε σίγουρα θα ήταν πολύ πιο αιχμηρό σε σχέση με εκείνο του kdesign. Σίγουρα θα δανειζόταν στοιχεία από την Purosangue και την Roma, συνδυάζοντας τέλεια την πολυτέλεια και την σπορ αισθητική.

 

View this post on Instagram
Advertisement

 

A post shared by KDesign AG – (@kdesignag)

Advertisement

Μια διαφορά που θα μπορούσαν να έχουν τα δύο μοντέλα είναι στον κινητήρα. Η Purosangue είναι εξοπλισμένη με τον V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα των 6.5 λίτρων ο οποίος αποδίδει 725 ίππους και 716 Nm ροπής. Το μελλοντικό SUV της Ferrari ίσως χρησιμοποιούσε το V8 κινητήρα της Roma ή τον υβριδικό V6 κινητήρα της 296GTB φυσικά με μειωμένη απόδοση για τα δεδομένα του αυτοκινήτου. Όλα αυτά βέβαια είναι μόνο εικασίες για μια κατηγορία που η Ferrari δεν δείχνει να ενδιαφέρεται – τουλάχιστον για την ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσες Ferrari, Porsche και Jaguar πουλήθηκαν το Σεπτέμβριο στην Ελλάδα;
Πού μπορείς να δεις δίπλα δίπλα δύο σπάνιες Ferrari;
Η αύρα της Ferrari σ’ ένα ηχείο

Advertisement