Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η πιο κομψή Singer 911

Ελλάδα 9:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η πιο κομψή Singer 911

ΝΕΑ

Η πιο κομψή Singer 911

ΝΕΑ

Το νέο δημιούργημα της Singer, η 911 Big Sur, είναι αυτό που προβάλλει η ίδια η εταιρεία ως την πλέον κομψή πρότασή της για τους υποψήφιους πελάτες.

Advertisement
Advertisement

Η Singer έδωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μερικές εικόνες από την πλέον πρόσφατη δημιουργία της που διακρίνεται για την κομψότητα αλλά και την ποιότητα της κατασκευής.

Βαμμένη σε Horizon Blue με πορτοκαλί ρίγες Singer Racing, η Singer 911 Big Sur «κλείνει το μάτι» στο διαχρονικό χορηγό της Porsche, την Gulf Oil, που χρησιμοποιεί τα ίδια χρώματα- με διαφορετικές αποχρώσεις. Αντίστοιχα, στο εσωτερικό έχουμε ένα ρεσιτάλ ποιοτικής προσαρμογής αλλά και χρωματικών συνδυασμών που απογειώνουν το εκλεπτυσμένο ύφος του αυτοκινήτου, το οποίο δεν έχει να επιδείξει μόνο τις κορυφαίες επιδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Η Singer αποκάλυψε πως ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου επέλεξε ρυθμιζόμενα ηλεκτρικά σπορ καθίσματα τα οποία παρήγγειλε να επενδυθούν με δέρμα και ύφασμα σε αυτές τις αποχρώσεις που βλέπουμε στις φωτογραφίες. Αυτό το δερμάτινο φινίρισμα εκτείνεται τόσο στα πίσω καθίσματα, όσο και στο χώρο αποσκευών, ο οποίος επωφελείται επιπρόσθετα από τις εμφανείς ραφές.

Αντίστοιχη είναι και η επένδυση του ταμπλό αλλά και των θυρών. Ο κινητήρας του αυτοκινήτου είναι ο 4λιτρος της Singer που αποδίδει 395 ίππους και 427 Nm ροπής, τα οποία φτάνουν στους πίσω τροχούς, μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 5 σχέσεων της Getrag. Για τα 100 χλμ./ώρα από στάση, η Big Sur χρειάζεται μόλις 3,3 δευτερόλεπτα, που είναι εξαιρετικός χρόνος για ένα retro αυτοκίνητο με σύγχρονες μηχανολογικές λύσεις σε όλα τα σημεία του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ειδική επετειακή έκδοση για την Porsche Taycan GTS
Εσείς πόσα θα δίνατε για αυτή την Porsche 911 της Singer;
H Porsche θα κατασκευάζει τους κινητήρες για τη Singer

 

Advertisement