Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ειδική επετειακή έκδοση για την Porsche Taycan GTS

Ελλάδα 0:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ειδική επετειακή έκδοση για την Porsche Taycan GTS

ΝΕΑ

Ειδική επετειακή έκδοση για την Porsche Taycan GTS

ΝΕΑ

Την Taycan επέλεξε η Porsche για να γιορτάσει τα 90 χρόνια από την κατασκευή της πίστας του Hockenheimring.

Advertisement
Advertisement

Η θρυλική πίστα αγώνων, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τo γερμανικό ηλεκτρικό supercar με το λογότυπο 90.

Πίστα-κομψότητα-εξέλιξη, ήταν το τρίπτυχο των ανθρώπων της Porsche, που θέλησαν να γιορτάσουν την ιστορική πίστα αγώνων με ένα μοντέρνο αυτοκίνητο υψηλής τεχνολογίας και με γενναίες δόσεις κομψότητας. Η πανίσχυρή και αμιγώς ηλεκτρική Taycan GTS αποδίδει 600 και πλέον ίππους και 850 Nm ροπής, τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 3,7 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα, ενώ η αυτονομία του μπορεί να αγγίξει τα 500 χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

Το ζητούμενο ωστόσο της έκδοσης Hockenheimring Edition, εκτός των επιδόσεων, έχει να κάνει με τις αισθητικές πινελιές, όπως το χρώμα Stone Grey (αποκλειστικά για την περίσταση) οι ακτινωτές ζάντες Mission E Design 21 Ιντσών, αλλά και άλλα καλούδια στο εσωτερικό του αμαξώματος. Εκεί κυριαρχεί το μαύρο δέρμα με τις ραφές Island Green, Οι ξύλινες επενδύσεις και φυσικά, τα λογότυπα που σηματοδοτούν την ειδική έκδοση για τα 90 χρόνια της θρυλικής πίστας.

Η πανίσχυρη Taycan GTS Hockenheimring Edition, θα πωλείται μονάχα στη Γερμανία και σε ορισμένες άκρως επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης. Σε πόσα αντίτυπα ωστόσο θα παραχθεί δεν τον γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, καθώς ούτε και το ποσό που ζητά το κομψό ηλεκτρικό με τον μοναδικό χαρακτήρα. Η… απλή πάντως εκτιμάται κοντά στις 140.000 ευρώ στη χώρα μας, και δύσκολα θα τη δούμε στα χρώματα Stone Grey της ειδικής έκδοσης. Ας βολευτούμε με το παρακάτω βίντεο…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Λος Άντζελες – Νέα Υόρκη: Πόσες ώρες φόρτισης χρειάστηκε η Porsche Taycan;
Porsche Τaycan Sport Turismο: Πρακτική και sport (+video)
Οδηγούμε την Porsche Taycan GTS Sport Turismo

Advertisement