Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εσείς πόσα θα δίνατε για αυτή την Porsche 911 της Singer;

Ελλάδα 17:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εσείς πόσα θα δίνατε για αυτή την Porsche 911 της Singer;

ΝΕΑ

Εσείς πόσα θα δίνατε για αυτή την Porsche 911 της Singer;

ΝΕΑ

Με δεδομένο το ότι η λίστα αναμονής για τα αυτοκίνητα της Singer είναι αρκετά μεγάλη, ετούτη εδώ η Porsche 911 που είναι πρακτικά καινούργια, μπορεί να φαίνεται για κάποιους πραγματική ευκαιρία.

Advertisement
Advertisement

Εάν θέλετε να παραγγείλετε μια Porsche 911 από τη σειρά «Reimagined by Singer», θα μπείτε σε λίστα αναμονής και θα πρέπει να περιμένετε κάποια χρόνια για τη δική σας.

Με μόλις 1.800 χιλιόμετρα από καινούργια, η συγκεκριμένη περίπτωση είναι ό,τι πρέπει να όποιον «ψήνεται» να μπει στον κόσμο της Singer. Η πώληση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, γίνεται στο Μίτσιγκαν των ΗΠΑ αν και ο πρώτος ιδιοκτήτης, αυτός που το παράγγειλε καινούργιο, ήταν στον Καναδά.

Advertisement
Advertisement

Τώρα, το αυτοκίνητο είναι στον δεύτερο ιδιοκτήτη του και ψάχνει για τον τρίτο. Από την αγγελία δεν προκύπτει ούτε η χρονολογία κατασκευής του ξεχωριστού αυτού μοντέλου. Ο κινητήρας του είναι ο ατμοσφαιρικός 6κύλινδρος boxer των 4,0 λίτρων, που αποδίδει 395 ίππους και 427 Nm ροπής, που το καθιστούν ικανό για χρόνο 3,3 δευτερολέπτων προκειμένου να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση.

Από εκεί και πέρα, το αυτοκίνητο είναι εφοδιασμένο με το 6άρι χειροκίνητο (και όχι το 5άρι που προσφέρει ως standard η Singer), ενώ έχει και το κιτ με τα μεγάλα φρένα της Brembo. Το εξωτερικό αυτής της εξαιρετικής δημιουργίας της Singer κοσμεί το χρώμα Geyser Grey που τονίζεται με κίτρινα γράμματα Bahama στα πλαϊνά, το χρυσό σήμα 911 χαμηλά και οι προφυλακτήρες με νίκελ στο πίσω μέρος.

Advertisement

Μια ματιά στο εσωτερικό της καμπίνας αποκαλύπτει την καστόρινη επένδυση Τobacco Olive στα καθίσματα, που κάνει αντίθεση με το Dark Tobacco ορισμένων άλλων επιφανειών. Οι ραφές είναι σε Bahama Yellow, το τιμόνι είναι το Momo Prototipo, ενώ το ίδιο ιδιαίτερο κίτρινο με τις ραφές, βλέπουμε και στις ενδείξεις του στροφόμετρου.

Advertisement

Η συγκεκριμένη 911 Reimagined by Singer, μπορεί να αλλάξει χέρια έναντι του ποσού των 980.440 ευρώ, που για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί έως και ευκαιρία μια και για να την αποκτήσει κανείς καινούργια, εκτός του χρόνου αναμονής, θα έχει να αντιμετωπίσει και το κόστος που ξεπερνάει τα 1,5 εκ. ευρώ…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δύο ακόμα συναρπαστικές προτάσεις από τη Singer
H Porsche θα κατασκευάζει τους κινητήρες για τη Singer
Συγκριτική δοκιμή: Ferrari Roma vs Porsche 911 Turbo S vs Aston Martin DB11 AMR