Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Peugeot παρουσίασε το ηλεκτρικό E-Traveller

Ελλάδα 17:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Peugeot παρουσίασε το ηλεκτρικό E-Traveller

ΝΕΑ

Η Peugeot παρουσίασε το ηλεκτρικό E-Traveller

ΝΕΑ

Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε μια νέα, φρέσκια και εκλεπτυσμένη επαγγελματική πρόταση.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Peugeot ETraveller είναι ο ιδανικός σύντροφος για όλους τους επαγγελματίες πελάτες που αναζητούν ένα όχημα ικανό να μεταφέρει άνετα μεγάλο αριθμό επιβατών και τις αποσκευές τους, σε μακρινά ταξίδια.

Το νέο E-Traveller διατίθεται σε δύο μήκη: Standard (4,98 m) και Long (5,33 m). Το ύψος του 1,90 m σημαίνει ότι μπορεί να έχει πρόσβαση στους περισσότερους χώρους στάθμευσης.

Προσαρμοσμένο για να καλύπτει κάθε ανάγκη

Advertisement
Advertisement

Απευθύνεται σε επαγγελματίες μεταφορείς επιβατών (ξενοδοχεία, λεωφορεία, ταξί κ.λπ.), το E-Traveller διαθέτει 5 έως 9 θέσεις, ανάλογα με την έκδοση, με premium επίπεδο άνεσης. Το επίπεδο εξοπλισμού VIP προσφέρει μια διαμόρφωση lounge με 4 ανεξάρτητα καθίσματα αντικριστά, με ιδιαίτερα πολυτελές φινίρισμα και εξοπλισμό (κλιματισμός τριών ζωνών, γυάλινες οροφές συσκότισης κ.λπ.).

Το νέο ηλεκτρικό βαν είναι προσαρμόσιμο και πρακτικό, με συρόμενα και αφαιρούμενα καθίσματα, ράφια στη σειρά 2, ενσωματωμένες κουρτίνες και πολλά άλλα. Και είναι επίσης τέλειο για υπαίθριες δραστηριότητες, χάρη στο Advanced Grip Control με Hill assist Descent Control, ένα ενισχυμένο σύστημα πρόσφυσης για χρήση σε επιφάνειες χαμηλής πρόσφυσης (άμμος, λάσπη, χιόνι κ.λπ.).

Advertisement

Διατίθεται επίσης ένα E-Expert Combi με έως και 9 θέσεις και βελτιστοποιημένη πρακτικότητα, σχεδιασμένο κυρίως για καθημερινές μεταφορές – συλλόγους, κλαμπ κ.λπ.

Τεχνολογία και πρακτικότητα

Advertisement

Το κοινό χαρακτηριστικό όλων των νέων ETraveller είναι ο ιδιαίτερα γενναιόδωρος εσωτερικός τους χώρος, χωρίς συμβιβασμούς με την μπαταρία που βρίσκεται κάτω από το δάπεδο. Ανάλογα με τη διαμόρφωση, το νέο E-Traveller μπορεί να μεταφέρει έως και 9 άτομα με όγκο αποσκευών 1.500 λίτρων ή 5 άτομα και 3.000 λίτρα ή ακόμη και να προσφέρει έως και 4.900 λίτρα όγκου φορτίου με 2 ή 3 άτομα επί του οχήματος.

Το μοντέλο υιοθετεί τη νέα εμφάνιση της γκάμας Peugeot και τη φιλοσοφία Allure, με μια νέα σχεδίαση μάσκας που χαρακτηρίζει το νέο έμβλημα της μάρκας στο κέντρο του, καθώς και νέους προβολείς full LED, την εμβληματική υπογραφή Peugeot 3 και έναν προφυλακτήρα βελτιστοποιημένο από άποψη προστασίας και αεροδυναμική για μεγαλύτερη απόδοση.

Advertisement

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η μεγάλη κεντρική οθόνη αφής εγγυώνται ασφάλεια και πρακτικότητα στην καθημερινή οδήγηση. Το νέο τιμόνι μπορεί να τοποθετηθεί προαιρετικά με σύστημα θέρμανσης. Υπάρχουν όλο και μεγαλύτεροι αποθηκευτικοί χώροι, κυρίως στο πάνω μέρος του ταμπλό και στην κεντρική κονσόλα. Το ταμπλό συνοδεύεται επίσης με το νέο χειριστήριο αλλαγής ταχυτήτων e-Toggle, το οποίο είναι πρακτικό και συμπαγές.

Συνδεδεμένο στην… πρίζα

Μια πλήρης ηλεκτρική σειρά υψηλών επιδόσεων, με εκτεταμένη αυτονομία έως και 350 km

Τρεις λειτουργίες οδήγησης που ταιριάζουν στις καθημερινές ανάγκες . Το νέο E-Traveller τροφοδοτείται από έναν νέο πιο αποδοτικό ηλεκτροκινητήρα που προσφέρει μέγιστη ισχύ 136 ίππων και μέγιστη ροπή 260 Nm, εγγυώντας βέλτιστη απόδοση από την εκκίνηση έως την τελική ταχύτητα των 130 χλμ./ώρα.

Δύο χωρητικότητες μπαταριών που προσφέρουν αυτονομία έως και 350 χιλιομέτρων. Για να καλύψει κάθε ανάγκη, το νέο ETraveller προσφέρει μια επιλογή από δύο μπαταρίες. Ιδανικά προσαρμοσμένη στην καθημερινή αστική και προαστιακή χρήση, η μπαταρία 50 kWh προσφέρει αυτονομία έως και 224 χιλιόμετρα (ο συνδυασμένος κύκλος WLTP υπόκειται σε έγκριση). Για βέλτιστη ευελιξία σε όλους τους τύπους ταξιδιών, η μπαταρία 75 kWh προσφέρει τώρα αυτονομία έως και 350 χιλιόμετρα (με πιστοποίηση συνδυασμένου κύκλου WLTP επί του παρόντος).

Ένα νέο αναγεννητικό σύστημα πέδησης. Για τη βελτιστοποίηση της αυτονομίας, το νέο E-Traveller διαθέτει ένα νέο αναγεννητικό σύστημα πέδησης που μπορεί να ενεργοποιηθεί σε τρία διαφορετικά επίπεδα αναγέννησης χρησιμοποιώντας paddles που βρίσκονται πίσω από το τιμόνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To νέο Peugeot E-Rifter δείχνει τον δρόμο
Δοκιμή: Peugeot 408 Plug-in Hybrid 225 PS
Δοκιμή: Peugeot 2008 1.2 PureTech 130 PS EAT8