Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Peugeot e-Traveller με αυτονομία 330 χλμ

Ελλάδα 8:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot e-Traveller με αυτονομία 330 χλμ

ΝΕΑ

Peugeot e-Traveller με αυτονομία 330 χλμ

ΝΕΑ

Η Peugeot έχει αναθεωρήσει το ηλεκτρικό MPV e-Traveller , ξεκινώντας με μια νέα επιλογή μεγαλύτερης μπαταρίας, η οποία δίνει αυτονομία 330 χλμ.

Advertisement
Advertisement

Η μονάδα 75 kWh, προσφέρεται μαζί με αυτήν των 50 kWh, βελτιώνοντας την εμβέλεια κίνησης κατά 100 περίπου χλμ.

Από οπτικής άποψης, τίποτα δεν έχει αλλάξει σε σχέση με τον μικρότερο αδελφό του, καθώς εξακολουθεί να διαθέτει τον ίδιο αποκλειστικό σχεδιασμό μάσκας , το logo «e-Traveller» στο πίσω μέρος, διακριτικά «Lion» και στα δύο άκρα και μια θύρα φόρτισης στο μπροστινό αριστερό φτερό.

Η ισχύς εξακολουθεί να παρέχεται από έναν μικρό ηλεκτρικό κινητήρα που παράγει ισχύ 136 PS  και ροπή 260 Nm. Η έκδοση 50 kWh του e-Traveller μπορεί να επιταχύνει από 0-100 χλμ σε 13,1 δευτερόλεπτα και έχει ηλεκτρονικά περιορισμένη τελική ταχύτητα 130 km / h.

Advertisement
Advertisement

Οι πελάτες που επιλέγουν τη νέα έκδοση του MPV μηδενικών εκπομπών θα δουν το ανανεωμένο εσωτερικό όπως η οθόνη head-up, το σύστημα ψυχαγωγίας με ανανεομένα γραφικά και η δορυφορική πλοήγηση TomTom 3D. Στο e-Traveller με την μεγάλη μπαταρία υπάρχουν προεπιλεγμένα προγράμματα κίνησης: Eco, Normal και Power, κιβώτιο ταχυτήτων με κουμπί, ηλεκτρικό χειρόφρενο και πολλά άλλα.

Advertisement

Το e-Traveler είναι ήδη διαθέσιμο στη Γερμανία, όπου προσφέρεται σε δύο επίπεδα εξοπλισμού Active και Allure.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Πρεμιέρα για το ηλεκτρικό Peugeot e-Traveller

Peugeot Traveller: Η μετακίνηση αλλιώς…

Advertisement

Νέο 9θέσιο Peugeot Traveller Lux