Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα δείξει η Nissan στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο;

Ελλάδα 11:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι θα δείξει η Nissan στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο;

ΝΕΑ

Τι θα δείξει η Nissan στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο;

ΝΕΑ

Μεταξύ 12-14 Ιανουαρίου 2024 θα διεξαχθεί η Έκθεση Αυτοκινήτου στην ιαπωνική πρωτεύουσα και η Nissan έδωσε πληροφορίες για το τι θα παρουσιάσει σε αυτή.

Advertisement
Advertisement

Το Σαλόνι Αυτοκίνητου του Τόκιου είναι η πρώτη μεγάλη αντίστοιχη εκδήλωση του κλάδου για τη νέα χρονιά και οι ιαπωνικές εταιρείες έχουν την ευκαιρία να απευθυνθούν στην εγχώρια αγορά και να παρουσιάσουν οχήματα που να προορίζονται κυρίως γι’ αυτή.

Η Nissan, ανακοίνωσε τι πρόκειται να επιδείξει τόσο σε ό,τι αφορά στα πρωτότυπα όσο και στα μοντέλα παραγωγής. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το βασικότερο νέο όχημά της θα είναι το XTrail Crawler (αρχική φωτογραφία), ένα εκτός δρόμου concept το οποίο βασίζεται στο X-Trail.

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν, από την εταιρεία δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες που να αφορούν σε αυτό. Το μόνο που μπορούμε να διακρίνουμε από τη σκόπιμα σκοτεινή φωτογραφία του είναι το αυξημένο ύψος από το έδαφος και το αντίστοιχα αυξημένο ύψος της ανάρτησης.

Επίσης, διακρίνονται οι εκτεταμένοι θόλοι των τροχών, η συστοιχία εννιά φώτων LED οροφής και η σχάρα οροφής, στην οποία τοποθετείται απαραίτητος εξοπλισμός για την εκτός δρόμου κίνηση, όπως ρεζέρβα ή κάνιστρα καυσίμου.

Advertisement

Πέραν αυτού, η Nissan θα έχει στο περίπτερό της το μονοθέσιό της με το οποίο θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula E, όπως και το Disaster Support MobileHub, ένα ειδικά μετασκευασμένο NV350 το οποίο διαθέτει χρησιμοποιημένες μπαταρίες από LEAF και απαραίτητο εξοπλισμό για την παροχή ενέργειας και αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων σε μια περιοχή όπου έχει συμβεί μια φυσική καταστροφή.

Advertisement

Επίσης, θα υπάρχει μια εξατομικευμένη εξοπλιστική έκδοση του Roox, ενός επιβατικού βαν το οποίο προορίζεται για την ιαπωνική αγορά, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον εγχώριο οίκο μόδας Beams.

Επιπλέον, θα επιδείξει τις εξοπλιστικές εκδόσεις Autech των X-Trail και Serena τις οποίες επιμελούνται οι άνθρωποι της ομώνυμης θυγατρικής εταιρείας της Nissan, οι οποίοι δημιουργούν εξοπλισμό για τη βελτίωση των μοντέλων της.

Τέλος, καθώς αναφερθήκαμε στις βελτιώσεις, πρέπει να αναφέρουμε ότι θα υπάρχουν και οι εκδόσεις Nismo των Nissan Z, Skyline και- φυσικά- του GT-R.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H αποστολή Pole to Pole με το Nissan Ariya (+video)
Πόσο θα κοστίζει το ηλεκτρικό Nissan Juke;
Η Nissan επιταχύνει την ηλεκτρική της μετάβαση