Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Nissan επιστρέφει στη SEMA με στυλ

Ελλάδα 9:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Nissan επιστρέφει στη SEMA με στυλ

ΝΕΑ

Η Nissan επιστρέφει στη SEMA με στυλ

ΝΕΑ

Το «DocZ» Safari Rally του ηθοποιού Sung Kang, το «Altimaniac» του Christ Forsberg (Παγκόσμιος Πρωταθλητής Formula Drift), το Nissan Rebelle Rally Frontier, το Nissan Project Overland Pathfinder & Frontier και το Nissan Z είναι τα μοντέλα της Ιαπωνικής εταιρίας που θα δουν όσοι επισκεφτούν την έκθεση SEMA.

Advertisement
Advertisement

Με τρία νέα οχήματα και μερικές εκπλήξεις κάνει την εμφάνισή της η Nissan στην έκθεση SEMA στο Λας Βέγκας.

Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με το «DocZ», το οποίο είναι ένα Datsun 240Z του 1972 που έχει τροποποιηθεί με έμπνευση από το Rally Safari.

Ο ηθοποιός και παραγωγός Sung Kang (γνωστός σε όλο τον κόσμο για τον ρόλο του Han, στη σειρά Fast and Furious) έχει αποκαταστήσει ένα 240Ζ με τον μέντορά του, Erick Aguilar της ομάδας Erick’s Racing.

Advertisement
Advertisement

Ο Kang έχει ήδη ένα ακόμη 240Z που είναι διάσημο, το οποίο ονομάζεται «FuguZ» και έχει κινητήρα Skyline, αλλά το «DocZ» έρχεται με κινητήρα 2800 κ.εκ. με τρία καρμπυρατέρ Weber και ειδικά για το μοντέλο σύστημα εξάτμισης.

Όλες οι βελτιώσεις στο «DocZ» είναι της εποχής παραγωγής του και έχουν συμπληρωθεί από μια ανανεωμένη ανάρτηση και ένα κιτ φρένων, μαζί με ζάντες 16 ιντσών Nanakorobi Yaoki του ’78 (ένας φόρος τιμής στο αρχικό Kobe Seiko του Z432). Την εικόνα ολοκληρώνει ένα makeover για το αμάξωμα, το οποίο απέκτησε ένα εφέ «φάντασμα ψαριού koi» στην κόκκινη και μαύρη διχρωμία του.

Advertisement

Δίπλα στο «DocZ» βρίσκεται το αγωνιστικό Nissan του Christ Forsberg, τρεις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Formula Drift. Είναι ένα τετράθυρο drift Altima με κινητήρα GT-R, που ονομάζεται Altimaniac, με ισχύ 2.000 ίππων.

Advertisement

Ένα άλλο Z, αυτή τη φορά το Z του 2023, θα παρουσιαστεί στη SEMA στην περιορισμένη έκδοση Z Proto Spec. Μόνο 240 μονάδες αυτή την ειδική έκδοση θα πωληθούν στις ΗΠΑ.

Η άλλη πλευρά του περιπτέρου της Nissan στην SEMA 2021 έχει το Nissan Frontier PRO-4X του 2022 που αγωνίστηκε στο Rebelle Rally 2021 από την Team Wild Grace.

Advertisement

Ένα άλλο Nissan Frontier του 2022 θα παρουσιαστεί στο περίπτερο, ονομάζεται Project Overland Frontier. Έρχεται με το κιτ ανάρτησης NISMO Off Road Performance, μπροστινούς βραχίονες ελέγχου SPC με συνδέσμους ανάρτησης xAxis, πίσω αμορτισέρ NISMO Off Road, σύστημα εξάτμισης πλήρους cat-back με γυαλισμένη άκρη και χαραγμένο με λέιζερ λογότυπο NISMO, καθώς και άλλες τροποποιήσεις.

Τα περισσότερα από τα νέα ανταλλακτικά NISMO Off Road που αποτελούν τα έξτρα σε αυτό το μοντέλο θα είναι διαθέσιμα μέσω των αντιπροσώπων Nissan. Μαζί του στο περίπτερο της Nissan υπάρχει το Project Overland Pathfinder.

Οι αναβαθμίσεις που προστέθηκαν στο Project Overland Pathfinder περιλαμβάνουν κιτ ανύψωσης δύο ιντσών με αμορτισέρ Bilstein monotube αερίου, τροχοί NISMO Off Road 18×8 ιντσών, με ελαστικά Maxxis RAZR AT (265/60/R18) και διάφορα αξεσουάρ. Στην οροφή υπάρχει μια σκηνή ενώ στην καρότσα θα βρείτε μια κουζίνα κατασκήνωσης και πολλά άλλα αξεσουάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O Ken Block θα παρουσιάσει Audi 710 ίππων στη SEMA (+video)
Η Chevrolet παρουσιάζει το The Beast στη SEMA
Νέες εκδόσεις του ηλεκτρικού Hummer στη SEMA