Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Chevrolet παρουσιάζει το The Beast στη SEMA

Ελλάδα 7:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Chevrolet παρουσιάζει το The Beast στη SEMA

ΝΕΑ

Η Chevrolet παρουσιάζει το The Beast στη SEMA

ΝΕΑ

To «The Beast» είναι το Concept Car της Chevrolet και δείχνει, πως η εταιρία μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο αυτοκίνητο με ανταλλακτικά, εξαρτήματα και αξεσουάρ από τα τμήματα Chevy Trucks και Chevrolet Performance.

Advertisement
Advertisement

Το «The Beast» είναι βασισμένο στο πλαίσιο ενός ανοιχτού φορτηγού Silverado με κοντή καρότσα και υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα LT4, 660 ίππων. Το off road όχημα της Chevrolet, θα είναι το κεντρικό μοντέλο στην έκθεση βελτιώσεων SEMA στο Λας Βέγκας.

«Η φιλοσοφία Chevy Beast ανεβάζει τη δημοτικότητα των φορτηγών εκτός δρόμου υψηλών επιδόσεων στο επόμενο επίπεδο», δήλωσε ο Jim Campbell, αντιπρόεδρος της GM US.

Οι σχεδιαστές της αυτοκινητοβιομηχανίας ξεκίνησαν με το Silverado με κοντή καρότσα και τροποποίησαν/ενίσχυσαν το πλαίσιο για αγώνες αντοχής τύπου Baja υψηλής ταχύτητας. Οι ενισχύσεις αποτελούνται, από καθαρό χάλυβα (ειδικά σχεδιασμένη σωληνοειδής κατασκευή).

Advertisement
Advertisement

Για να διατηρείται η άνεση εκτός δρόμου, το πρωτότυπο όχημα «φορά» σύστημα ανάρτησεις μεγάλων διαδρομών, εκτός δρόμου που δημιουργήθηκαν ειδικά για αυτό. Περιλαμβάνει μια πίσω ανάρτηση πέντε συνδέσμων και ένα διευρυμένο μετατρόχιο 91 ιντσών, που συμβάλλουν σε πιο σταθερό χειρισμό.

Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας V8 των 6,2 λίτρων συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων, που στέλνει τη ροπή σε ένα transfer case. Κάθεται σε τροχούς Beadlock 20 ιντσών και ελαστικά εκτός δρόμου 37 ιντσών. Διαθέτει επίσης σύστημα αναβάθμισης Chevrolet Performance Big Brake.

Advertisement

Στη συνέχεια, η ομάδα ολοκλήρωσε την προσπάθειά της με ένα ελαφρύ αμάξωμα  που σχεδιάστηκε να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο από το πλαίσιο. Χωρίς ουσιαστικά προεξοχές, η ομάδα κατάφερε να μεγιστοποιήσει τις γωνίες προσέγγισης και αναχώρησης όταν είναι εκτός δρόμου.

Advertisement

Στο εσωτερικό, εν τω μεταξύ, η καμπίνα έχει μινιμαλιστικό, λειτουργικό σχεδιασμό που διαθέτει τέσσερα σπορ καθίσματα Recaro με αγωνιστικές ζώνες τεσσάρων σημείων, καθώς και ένα ζευγάρι οθονών LCD επτά ιντσών που παρακολουθούν τις λειτουργίες του οχήματος και τα δεδομένα απόδοσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέες εκδόσεις του ηλεκτρικού Hummer στη SEMA
Οι εντυπωσιακές προτάσεις της Ford για τη SEMA
Teaser για την Toyota GR Supra Targa στη SEMA (VIDEO)

Advertisement