Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις του ηλεκτρικού Hummer στη SEMA

Ελλάδα 13:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέες εκδόσεις του ηλεκτρικού Hummer στη SEMA

ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις του ηλεκτρικού Hummer στη SEMA

ΝΕΑ

Στη φετινή SEMA η GMC θα παρουσιάσει όλες τις νέες προτάσεις εξατομίκευσης για το ηλεκτρικό Hummer που αναμένονται το 2023.

Advertisement
Advertisement

Η συμμετοχή της GMC στη φετινή SEMA, θα γίνει με τρία ηλεκτρικά Hummer προκειμένου να παρουσιάσει ολόκληρη τη γκάμα των αξεσουάρ για το νέο της μοντέλο.

Εκτός από τα αξεσουάρ, στην Έκθεση SEMA η GMC θα παρουσιάσει στο κοινό το νέο της ηλεκτρικό αγωνιστικό για την κατηγορία Extreme-E. Εκτός αυτού, η εταιρεία θα έχει δύο Hummer ηλεκτρικά, ένα pickup και ένα SUV, στα οποία θα προβάλλει τα περισσότερα από τα 200 αξεσουάρ της λίστας που προσφέρει στους πελάτες της.

«Η επιβλητική εμφάνισή τους τραβάει την προσοχή όπου κι αν πάνε και η γκάμα των αξεσουάρ μας έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους πελάτες περισσότερες επιλογές για να προσαρμόσουν το όχημά τους με λειτουργικότητα εκτός δρόμου, ανάλογα με τομ τρόπο ζωής τους και το προσωπικό τους στυλ», δήλωσε ο Duncan Aldred, αντιπρόεδρος της Global Buick και της GMC.

Advertisement
Advertisement

Η παραγωγή του pickup Hummer EV Edition 1, ξεκίνησε για τα πρώτα αυτοκίνητα στο Factory ZERO της GM, ενώ το SUV αναμένεται να είναι διαθέσιμο το 2023. Η έκθεση SEMA θα διαρκέσει από τις 2 έως τις 5 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Las Vegas.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το ηλεκτρικό GMC Hummer γίνεται και στρατιωτικό
Οι Ρώσοι απαντούν στο αμερικανικό Hummer
Ο κορωνοϊός έστρεψε τον κόσμο στα αυτοκίνητα! – Χάος στους δρόμους

 

Advertisement