Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η νέα εκδοχή του VW ID.3 ετοιμάζεται

Ελλάδα 15:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα εκδοχή του VW ID.3 ετοιμάζεται

Mobility

Η νέα εκδοχή του VW ID.3 ετοιμάζεται

Mobility

Η Volkswagen έδωσε στη δημοσιότητα σκίτσα του ανανεωμένου ID.3 που μας δίνουν μια ιδέα του τι πρέπει να περιμένουμε.

Advertisement
Advertisement

Με αλλαγές κυρίως στο εσωτερικό, το «φρεσκαρισμένο» ID.3 θα πάρει τη σκυτάλη την άνοιξη για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του προκατόχου για λογαριασμό της VW.

Από το 2019 που παρουσιάστηκε μέχρι σήμερα, το ID.3 έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξαιρετική εμπορική αποδοχή των μοντέλων της ηλεκτρικής γκάμας ID από τη Volkswagen, που συνολικά έχουν ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο πωλήσεις παγκοσμίως. Επί του παρόντος, το ID. 3 παράγεται σε δύο εργοστάσια στη Γερμανία αλλά σύντομα πρόκειται να αποκτήσει κι άλλη γραμμή παραγωγής, αυτή τη φορά στο κύριο εργοστάσιο της Volkswagen στο Wolfsburg.

Advertisement
Advertisement

Αυτό γίνεται προκειμένου να καλυφθούν υψηλά επίπεδα ζήτησης του μοντέλου, που όπως όλα δείχνουν, τώρα οδεύει προς τη δεύτερη γενιά του. Το νέο ID.3 θα είναι εξοπλισμένο με την τελευταία γενιά λογισμικού, η οποία βελτιώνει την απόδοση του συστήματος κίνησης και είναι σε θέση να λαμβάνει ενημερώσεις over-the-air ακόμα πιο αποτελεσματικά.

Επιπλέον, το βασικό πακέτο εξοπλισμού έχει αναβαθμιστεί: περιλαμβάνει πλέον οθόνη με διαγώνιο 12,0 ίντσες, προηγμένο σύστημα Head Up Display, αφαιρούμενο πάτωμα χώρου αποσκευών και κεντρική κονσόλα με δύο ποτηροθήκες. Λειτουργίες όπως το Plug & Charge και το Electric Vehicle Route Planner θα κάνουν την εμπειρία φόρτισης στο νέο ID.3 ακόμα πιο απλή και βολική.

Advertisement

Η VW χρησιμοποιεί την τελευταία γενιά πλήρως ενσωματωμένων συστημάτων υποβοήθησης στο νέο ID.3. Ξεχωριστά παραδείγματα αυτού είναι το προαιρετικά διαθέσιμο Travel Assist με Swarm Data (για την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των αυτοκινήτων στο δρόμο) και το Park Assist Plus. Στη Γερμανία, έχουν μάλιστα αρχίσει ήδη οι προπαραγγελές του ανανεωμένου μοντέλου, σε συγκεκριμένες εκδόσεις, με τιμή εκκίνησης τα 43.995 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η VW θα επαναφέρει τους φυσικούς διακόπτες
Πότε η VW θα αρχίσει να πουλά αυτόνομα οχήματα;
To νέο VW ID. Buzz διαθέτει καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης

 

Advertisement