Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα BMW X2 που έρχεται θα είναι αλλιώς

Ελλάδα 15:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα BMW X2 που έρχεται θα είναι αλλιώς

ΝΕΑ

Η νέα BMW X2 που έρχεται θα είναι αλλιώς

ΝΕΑ

Η BMW ετοιμάζει με πυρετώδεις ρυθμούς το διάδοχο μοντέλο για το σπορ SUV της Χ2 και όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, οι αλλαγές καταδεικνύουν αλλαγή πλεύσης.

Advertisement
Advertisement

Στη νέα γενιά της BMW X2, όπως όλα δείχνουν εγκαταλείπεται η σπορ hatchback σχεδίαση του αμαξώματος και το μοντέλο θα πάει σε πεπατημένες φόρμες.

Φυσικά και δεν πρέπει να περιμένουμε ένα «τυπικό» SUV από την εταιρεία που έχει πολύ μεγάλη γκάμα μοντέλων σε αυτή την κατηγορία ανεξαρτήτως μεγέθους. Το νέο μοντέλο που δοκιμάζεται διεξοδικά σε πραγματικές συνθήκες εδώ και λίγο καιρό, μας δείχνει πως θα πρέπει να περιμένουμε η νέα Χ2, να έχει αισθητική μπροστινού μέρους αντίστοιχη με της νέας Χ1, ενώ στο πίσω μέρος, αντί της hatchback προσέγγισης θα πάει σε μια πιο coupe εικόνα.

Advertisement
Advertisement

Η σχεδίαση της υπάρχουσας Χ2, ήταν αντικειμενικά πολύ όμορφη αλλά αυτό δεν αποτυπώθηκε και στις πωλήσεις του μοντέλου, κάτι που οδήγησε όπως φαίνεται τη BMW σε αναθεώρηση της προσέγγισης. Αντίστοιχα και στο εσωτερικό του μοντέλου, οι επιρροές από τη Χ1 θα είναι πολύ μεγάλες και αρκετά από τα επιμέρους στοιχεία στο ταμπλό, αναμένεται να είναι κοινά ανάμεσα στα δύο μοντέλα, κάτι που περιμένουμε να συμβαίνει και σε ότι αφορά στα μηχανικά σύνολα που θα κινούν τη νέα Χ2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
BMW XM SuperVan: Παρακαλάμε την BMW να μην το σκεφτεί καν!
Συγκριτική δοκιμή: BMW i4 iDrive40 vs Mercedes-Benz EQE 350+
Mini… παγωτατζίδικο στο μουσείο της BMW

Advertisement

 

 

Advertisement