Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW XM SuperVan: Παρακαλάμε την BMW να μην το σκεφτεί καν!

Ελλάδα 9:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

BMW XM SuperVan: Παρακαλάμε την BMW να μην το σκεφτεί καν!

ΝΕΑ

BMW XM SuperVan: Παρακαλάμε την BMW να μην το σκεφτεί καν!

ΝΕΑ

Πριν από λίγο καιρό, η BMW ολοκλήρωσε την 50ή επέτειο της M GmbH με το δεύτερο επετειακό μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Ελπίζουμε πως η BMW θα μείνει στην XM ως έχει και δεν θα φτιάξει ένα super(άσχημο)van.

Μόλις η BMW έκανε την αρχή με το όνομα και το μοντέλο XM (θυμηθείτε και το ιδιόμορφο πεντάθυρο liftback της Citroen με υδροπνευματική ανάρτηση μεταξύ 1989 και 2000) δεν άφησε κανέναν αδιάφορο. Από το κοινό αυτό δεν λείπουν και οι ψηφιακοί σχεδιαστές.

Ήδη έχουν γίνει αρκετοί επανασχεδιασμοί της BMW XM μέχρι στιγμής, που καλύπτουν από μικροεπεμβάσεις, έως αλλαγές χαρακτήρα. Ωστόσο, εδώ σας παρουσιάζουμε κάτι μοναδικό, από την superrenderscars. Το studio των ψηφιακών δημιουργιών νέων μοντέλων, αποφάσισε ότι τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να παρουσιάσει ένα minivan με σχεδιασμό cab forward, που βασίζεται στην BMW XM.

Advertisement
Advertisement

Ο καλλιτέχνης του CGI (ψηφιακός σχεδιασμός), πήρε το ιδιαίτερο BMW XM και του έδωσε εμφάνιση σαν θυμωμένου… γουρουνιού. Λεπτομέρειες όπως η… μάσκα ενισχύουν τους ισχυρισμούς μας. Παρά την εικόνα μεγαλύτερου αυτοκινήτου (μοιάζει και με θυμωμένη λιμουζίνα), δεν έχει τρεις πόρτες σε κάθε πλευρά έτσι μάλλον κάτι δεν πήγε καλά στο τελικό αποτέλεσμα ή κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού.

Αν θέλαμε να το… εξωραΐσουμε το BMW XM SuperVan μοιάζει περισσότερο να βασίστηκε σε παιδικό σχέδιο παρά σε μοντέλο της BMW.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
BMW: Θα αγωνιστεί στο Le Mans το 2024 με την M Hybrid V8 LMDh (+video)
Αυτές είναι οι νέες εκδόσεις της BMW Σειράς 7
Δείτε πως είναι το 0-100 σε 1,87 δευτερόλεπτα (+video)