Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η μοναδική στο είδος της Koenigsegg Gemera V8 (+video)

Ελλάδα 9:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η μοναδική στο είδος της Koenigsegg Gemera V8 (+video)

ΝΕΑ

Η μοναδική στο είδος της Koenigsegg Gemera V8 (+video)

ΝΕΑ

Η Koeningsegg κατασκεύασε τη μοναδική Gemera V8 για τέσσερις επιβάτες με τις αποσκευές τους.

Advertisement
Advertisement

Όταν η Koenigsegg παρουσίασε στην Καλιφόρνια την Gemera V8 το κοινό των υπεραυτοκινήτων έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Η μικρή σουηδική εταιρεία είχε για μια ακόμα φορά κάνει το θαύμα της προσφέροντας στο κοινό κάτι το εντελώς διαφορετικό, την Gemera V8.

Η Gemera είναι φυσικά ένα εντυπωσιακό supercar με επιδόσεις που τρομάζουν. Εκείνο όμως που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι στην καμπίνα του μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερις ενήλικες και μάλιστα με τις αποσκευές τους.

Τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού της Gemera είχαμε την ευκαιρία να τις δούμε από πρώτο χέρι μέσα από ένα βίντεο που έκανε ο γνωστός YouTuber Mr JWW μαζί με τον Κρίστιαν βον Κένιγκσεγκ. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του αυτοκινήτου είναι το υβριδικό σύνολο που χρησιμοποιεί και αποτελείται από έναν V8 twin turbo κινητήρα 5.0 λίτρων ο οποίος συνεργάζεται με ηλεκτροκινητήρα 6φασικό απόδοσης 800 ίππων.

Advertisement
Advertisement

Η συνολική απόδοση αγγίζει τους 2.300 ίππους και τα 2.750 Nm ροπής, νούμερα που προκαλούν ρίγος σε όποιον ασχολείται με σπορ αυτοκίνητα. Θα περίμενε κανείς ότι η Gemera θα ήταν ένα καθαρόαιμο σπορ μοντέλο για χρήση πίστας, ωστόσο η Koenigsegg δημιούργησε μια καμπίνα που μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερις επιβάτες.

Advertisement

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι υπάρχει χώρος για αποθήκευση τεσσάρων βαλιτσών! Δείτε το βίντεο με τις αναλυτικές πληροφορίες για την Koenigsegg Gemera V8.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Czinger 21C V Max κάνει την Koenigsegg να τρέμει
Ποιο είναι το μυστικό της Koenigsegg;
Το Koenigsegg Regera ανέκτησε το ρεκόρ του (+video)