Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Czinger 21C V Max κάνει την Koenigsegg να τρέμει

Ελλάδα 10:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Czinger 21C V Max κάνει την Koenigsegg να τρέμει

ΝΕΑ

Το Czinger 21C V Max κάνει την Koenigsegg να τρέμει

ΝΕΑ

Ο μικρός κατασκευαστής από την Καλιφόρνια παρουσίασε την πιο ακραία έκδοση V MAX που θα τα βάλει με Koenigsegg και Hennessey.

Advertisement
Advertisement

Έναν περίπου χρόνο μετά τις πρώτες εικόνες του 21C, η εταιρεία από την Καλιφόρνια Czinger αποφάσισε να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Αποκάλυψε λοιπόν για πρώτη φορά το πολύ ιδιαίτερο supercar της το οποίο έχει πολύ σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το πρωτότυπο που είχαμε δει στις εικόνες.

Το νέο Czinger 21C V Max έχει βελτιωθεί πολύ στον τομέα της αεροδυναμικής προκειμένου να μπορεί σε πραγματικές συνθήκες να ανταπεξέλθει στις επιδόσεις που υπόσχεται. Έτσι, έχει αυξηθεί η κάθετη δύναμη που παράγεται από τα αεροδυναμικά στοιχεία, έχει επανασχεδιαστεί ο διάχυτης στο πίσω μέρος, ενώ και οι αεραγωγοί εισόδου στον κινητήρα έχουν μεγαλώσει.

Advertisement
Advertisement

Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα το νέο 21C VMax να είναι σε θέση να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 1,9 δευτερόλεπτα με το 400άρι να ολοκληρώνεται σε μόλις 8,1 δευτερόλεπτα. Ίσως το πιο εντυπωσιακό στοιχείο επιδόσεων πάντως είναι ότι σε μόλις 27 δευτερόλεπτα φτάνει από στάση τα 400 χλμ./ώρα!

Θυμίζουμε ότι ο κινητήρας του Czinger είναι υβριδικός V8 2,88 λίτρων ο οποίος με τη βοήθεια δύο τούρμπο αποδίδει 1.250 ίππων. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η πανίσχυρη Koenigsegg Regera πετυχαίνει το 0-400 χλμ./ώρα σε 28,8 δευτερόλεπτα!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πλάνα που κόβουν την ανάσα μέσα από το Koenigsegg Jesko (+video)
Suzuki Hayabusa τα βάζει με Tesla και Koenigsegg (+video)
Το Koenigsegg Regera ανέκτησε το ρεκόρ του (+video)

Advertisement