Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes G-Class στην πρεμιέρα του Matrix Resurrections (+video)

Ελλάδα 6:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mercedes G-Class στην πρεμιέρα του Matrix Resurrections (+video)

ΝΕΑ

Η Mercedes G-Class στην πρεμιέρα του Matrix Resurrections (+video)

ΝΕΑ

Η Mercedes έβαλε την G-Class μέσα σε ένα τεράστιο κόκκινο… χάπι, για την πρεμιέρα της ταινίας Matrix Resurrections, στο Castro Theatre στο Σαν Φρανσίσκο.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes G550 πρωταγωνιστεί στην τέταρτη εκδοχή της σειράς ταινιών “The Matrix”.

Μετά από ένα διάλειμμα 18 ετών, ο Neo και η Trinity επιστρέφουν στο “The Matrix Revolutions”. Η πολυαναμενόμενη ταινία γιόρτασε την αμερικανική πρεμιέρα της το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Castro Theatre στο Σαν Φρανσίσκο, όπου η Mercedes έφερε ένα τεράστιο κόκκινο χάπι με ένα AMG G63 μέσα του.

Η επιβλητική… συσκευασία είχε περίπου 12,0 μέτρα μήκος, 4,0 πλάτος και 3,5 μέτρα ύψος, επομένως ήταν περισσότερο από αρκετή για να έχει μέσα της το off-roader.

Advertisement
Advertisement

Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα, το εμβληματικό SUV πρωταγωνιστεί στην τέταρτη ταινία «The Matrix». Για όσους δεν γνωρίζουν το… χάπι για τα Matrix έχει ένα συμβολισμό.

Οι όροι “κόκκινο χάπι” και “μπλε χάπι” αναφέρονται σε μια επιλογή μεταξύ της προθυμίας να πάρει ο πρωταγωνιστής μια απόφαση που θα μας αλλάξει τη ζωή του (παίρνοντας το κόκκινο χάπι) ή να παραμείνει στην άγνοια του με το μπλε χάπι.

Δεν έχουμε δει ακόμα την ταινία, αλλά η Mercedes αναφέρει ότι το G Wagen εμφανίζεται σε ένα γρήγορο κυνηγητό, με τους επαναστάτες να βοηθούν τον Neo και την Trinity, να ξεφύγει από το Matrix. Βέβαια στο φιλμ εμφανίζεται ένα G550 αντί για το AMG, που εμφανίστηκε μπροστά από το ιστορικό κτήριο.

Advertisement

Η Mercedes έχει… μεγάλα σχέδια για το G-Class, καθώς εκτός από το τυπικό λίφτινγκ, που θα έρθει σύντομα, μία πλήρης ηλεκτρική έκδοση έχει ήδη ανακοινωθεί για να βγει στην παραγωγή.

Advertisement

Το SUV με μηδενικές εκπομπές ρύπων που πιθανότατα θα ονομάζεται EQG, από το ομώνυμο concept που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο στην έκθεση IAA του Μονάχου, θα κυκλοφορήσει το 2024. Θα διατηρήσει την επιβλητική εμφάνιση του συμβατικού μοντέλου. Εν τω μεταξύ, το… πολύ άγριο 4×42 αναμένεται κάνει το ντεμπούτο του πολύ σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η νέα στρατιωτική Mercedes G-Class – Ερχεται Ελλάδα;
Mercedes-Benz EQG: Η G-Class του μέλλοντος
Brabus 900 Rocket Edition: Το επόμενο αυτοκίνητο του Ronaldo; (+video)

 

Advertisement