Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Brabus 900 Rocket Edition: Το επόμενο αυτοκίνητο του Ronaldo; (+video)

Ελλάδα 7:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Brabus 900 Rocket Edition: Το επόμενο αυτοκίνητο του Ronaldo; (+video)

ΝΕΑ

Brabus 900 Rocket Edition: Το επόμενο αυτοκίνητο του Ronaldo; (+video)

ΝΕΑ

Η Brabus επεκτείνει τη γκάμα των Rocket καθώς προσθέτει σε αυτήν τη Mercedes-AMG G 63, ένα όχημα που θα γίνει αγαπητό σε επαγγελματίες αθλητές, rappers και celebrities σε ολόκληρο τον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Θα μπορούσε να είναι το πιο επιθετικό και γρήγορο SUV που κατασκευάστηκε ποτέ; Ίσως. Για αυτό και η Brabus θα κατασκευάσει μόνο 25 μονάδες, ενώ όπως μάθαμε ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει ένα το συντομότερο δυνατόν.

Ήταν Φεβρουάριος, όταν ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο, πήρε ως δώρο γενεθλίων, μια Brabus G 63. Σίγουρα, η επιστροφή δώρων είναι αγένεια, ειδικά αν αυτά προέρχονται από την σύντροφό σας, αλλά θα καταλάβουμε τον Πορτογάλο αν θελήσει να ανταλλάξει το… παλιό του G-Wagen με ένα από τα 25 Rocket 900 G Wagon.

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας από τον κινητήρα βλέπουμε πως το Rocket κινείται από ένα bi turbo V8 4.500 κ.εκ. Brabus, που παράγει 900 ίππους και 1.250 Nm ροπής. Αυτό κάνει το 0-100 km/h σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα, το οποίο είναι τρομακτικά γρήγορο ακόμα και για ένα SUV που έχει το σχήμα διαστημόπλοιού των Borg από το Star Trek.

Όπως θα περιμένατε, το Rocket 900 Edition G 63 είναι εξοπλισμένο με το κιτ αμαξώματος Widestar, με εμπρός σπόιλερ, από αναθρακόνημα με προσαρμοσμένα πλαϊνά πτερύγια για να κρατούν με την αεροδυναμική στις υψηλές ταχύτητες το εμπρός μέρος «κολλημένο» στο έδαφος. Στο πίσω μέρος υπάρχει αεροτομή οροφής και διαχύτης με σκοπό τη μεγιστοποίηση της αεροδυναμικής δυναμικού του SUV. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 280 χλμ./ώρα.

Advertisement

Το αμάξωμα, το οποίο μπορεί να είναι βαμμένο σε Signature Black είτε σε Stealth Gray, διαθέτει επίσης επένδυση από ανθρακονήματα γύρω από τα πρόσθετα φτερά, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών, τις λαβές των θυρών και τις διπλές τελικές της εξάτμισης. Για πιο σπορ εμφάνιση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη ρυθμιζόμενη ανάρτηση Brabus Ridecontrol, μειώνοντας το ύψος του G 63 κατά 45 mm. Οι τροχοί εν τω μεταξύ είναι απλά τεράστιοι, με διαστάσεις 295/30 ZR24 μπροστά και 355/25 ZR24 πίσω.

Advertisement

Το εσωτερικό του Brabus 900 Rocket Edition διαφοροποιείται με τις κόκκινες ραφές και συνολικά 216 στοιχεία ειδικά σχεδιασμένα για αυτό στο εσωτερικό (από διακόπτες, καλύμματα ηχείων και αεραγωγούς) ως και οθόνες «Rocket Red» με φωτιζόμενο κόκκινο περίγραμμα. Φυσικά υπάρχει επένδυση από γυαλιστερό ανθρακόνημα, πεντάλ αλουμινίου και ασφάλειες στις πόρτες, από κόκκινο ανοξείδωτο ατσάλι με οπίσθιο φωτισμό καθώς και δύο ξεχωριστά πίσω καθίσματα με πολλαπλές ηλεκτρικές ρυθμίσεις, μνήμη και εξαερισμό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Brabus 800 θέλει μερικά supercars για πρωινό!
Brabus 92R: Ένας ηλεκτρικός «πύραυλος» τσέπης
Η Brabus B45 με 450 ίππους (+video)