Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG One παραγωγής θα αποδίδει 1.200 ίππους (+vid)

Ελλάδα 1:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mercedes-AMG One παραγωγής θα αποδίδει 1.200 ίππους (+vid)

ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG One παραγωγής θα αποδίδει 1.200 ίππους (+vid)

ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG One βρίσκεται καθ’ οδό, η ίδια η εταιρία όμως δεν είναι διατεθειμένη να ενημερώσει πλήρως το κοινό αυτή τη στιγμή γύρω από την εξέλιξή της. Λογικό ακούγεται…

Advertisement
Advertisement

Η γερμανική μάρκα βρίσκεται ακόμη στα στάδια τροποποίησης – μια διαδικασία που θα μπορούσε να δοκιμάσει την υπομονή εκείνων που έχουν ήδη δεσμευτεί να αγοράσουν ένα από τα 275 σπάνια κομμάτια του hypercar με τον υπερκινητήρα F1.

Αν είστε μεταξύ των ατόμων που θα εκταμιεύσουν 2,75 εκατομμύρια δολάρια από τους τραπεζικούς λογαριασμούς θα χαρείτε όταν ακούσετε αυτές τις φήμες που συγκεντρώσαμε για την εντυπωσιακή AMG One. Σύμφωνα με το Supercar Blog, υπάρχουν αναφορές που λένε ότι οι εξωτερικές αλλαγές που βελτιώνουν μέσω της αεροδυναμικής ακόμη περισσότερο τη σταθερότητα και στους δυο άξονες.

Advertisement
Advertisement

Αυτό είναι κάπως ασαφές λαμβάνοντας υπόψη ότι το πρωτότυπο που εμφανίζεται στο βίντεο δοκιμής έρχεται με μια ενεργή πίσω αεροτομή.

Οι φήμες επίσης αναφέρουν πως θα υπάρχουν τέσσερις απολήξεις εξάτμισης στο πίσω μέρος και όχι τρεις, όπως φαίνονταν προηγουμένως στα πρωτότυπα. Τα σχέδια των τροχών θα είναι επίσης διαφορετικά, αυτό είναι σχεδόν δεδομένο.

Στα πιο σημαντικά, ο Hybrid E-turbo 1.6 V6 που αυτή τη στιγμή επιδέχεται τις περιποιήσεις της Mercedes-Benz θα παράγει συνδυασμένη ισχύ 1.200 ίππων παρακαλώ…

Advertisement

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες πάντως δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί επισήμως από τη μάρκα. Μπορούμε επίσης να εγγυηθούμε ότι οι 275 επίδοξοι ιδιοκτήτες της AMG One προφανώς γνωρίζουν αυτές τις αλλαγές, οπότε ναι, απλώς και μόνο εμείς οι κοινοί θνητοί κάνουμε εικασίες.

Advertisement

Θα μάθουμε περισσότερα αν τα νέα δεδομένα ισχύουν όταν η AMG One έρθει στο προσκήνιο το επόμενο έτος, με τις παραδόσεις να αναμένεται να ξεκινήσουν έως το δεύτερο τρίμηνο του 2021.

Διαβάστε επίσης:

Mercedes-AMG One: To υπεραυτοκίνητο των 1.000+ ίππων

Advertisement

Σχεδόν έτοιμο το Mercedes-AMG One (VIDEO)

Μέσα στο 2021 οι παραδόσεις του Mercedes-AMG One