Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σχεδόν έτοιμο το Mercedes-AMG One (VIDEO)

Ελλάδα 10:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σχεδόν έτοιμο το Mercedes-AMG One (VIDEO)

ΝΕΑ

Σχεδόν έτοιμο το Mercedes-AMG One (VIDEO)

ΝΕΑ

Με την εξέλιξη και τις δοκιμές του σε πραγματικές συνθήκες να ολοκληρώνονται, το «One» της Mercedes-AMG μοιάζει έτοιμο για πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Advertisement
Advertisement

Το Mercedes-AMG One είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα αυτοκίνητα επιδόσεων, αυτά που έχουν καθιερωθεί να λέγονται «hypercars».

Το video από τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης, φέρνει και τον Tobias Moers σε πρώτο πλάνο να έχει επαφή με το νέο μοντέλο της Mercedes-AMG, το οποίο είναι αναμφισβήτητα το πιο φιλόδοξο μοντέλο που έχει εξελίξει η εταιρεία. Σίγουρα οι καθυστερήσεις της τελευταίας περιόδου με την πανδημία έπαιξαν το ρόλο τους στην εξέλιξη του μοντέλου αλλά τώρα, η Mercedes- AMG μοιάζει να έχει φτάσει στο τελικό στάδιο των δοκιμών του «One» και η στιγμή της έναρξης των πωλήσεων δεν θα αργήσει.

Advertisement
Advertisement

Με προοπτική έναρξης των παραδόσεων των αυτοκινήτων από τις αρχές του επόμενου έτους, το Mercedes-AMG One, είναι σίγουρα στο τελικό στάδιο των δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες. Το σύστημα μετάδοσης της κίνησης που προέρχεται από την F1, καθώς και το εξελιγμένο υβριδικό σύστημα του μοντέλου, επιτρέπουν τις πολύ υψηλές ταχύτητες με υποδειγματική σταθερότητα και άνεση. Ο ήχος που παραπέμπει σε μονοθέσιο της F1 είναι ένα από τα στοιχεία που κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακή την εικόνα του μοντέλου. Κατά τη διάρκεια αυτού του βίντεο, δεν έχουμε μόνο μια προσεκτική ματιά στο προηγμένο υβριδικό σύστημα της Formula 1, αλλά έχουμε επίσης την ευκαιρία να δούμε το υβριδικό hypercar να δοκιμάζεται σε υψηλές ταχύτητες.

Θυμίζουμε πως το AMG One θα χρησιμοποιεί κινητήρα που προέρχεται από τη Formula 1, δηλαδή ένα V6 turbo σύνολο 1.6 λίτρων που λειτουργεί παράλληλα με τέσσερις ηλεκτρικούς κινητήρες. Το τελικό αποτέλεσμα είναι η συνδυαστική ισχύς να φτάνει τους 986 ίππους, κάτι που θα δίνει τη δυνατότητα στο μοντέλο να επιταχύνει από στάση έως τα 200 χλμ./ώρα σε λιγότερο από έξι δευτερόλεπτα, με την τελική του ταχύτητα να είναι 350 χλμ./ώρα.

Advertisement

Διαβάστε ακόμη: Μέσα στο 2021 οι παραδόσεις του Mercedes-AMG One

Advertisement