Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG GT 73 Plug-In Hybrid θα αποδίδει 805 ίππους!

Ελλάδα 22:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mercedes-AMG GT 73 Plug-In Hybrid θα αποδίδει 805 ίππους!

ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG GT 73 Plug-In Hybrid θα αποδίδει 805 ίππους!

ΝΕΑ

Ένα νέο πρωτότυπο της επερχόμενης και εντυπωσιακής Mercedes-AMG GT 73 κατασκοπεύτηκε κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Σε τι ακριβώς γίναμε σοφότεροι;

Advertisement
Advertisement

Αν και μένει να δούμε αν το αυτοκίνητο θα ονομάζεται GT 73e ή ίσως GT 73 Plug-In Hybrid, όλες οι αναφορές πάντως δείχνουν ακραία επίπεδα απόδοσης για ένα όχημα τόσο πολυτελές αυτού του μεγέθους.

Το πρόσφατο ρεκόρ της Porsche στο γύρο του Nurburgring θα απειληθεί εάν η Mercedes ασχοληθεί σοβαρά με αυτή την υπόθεση. Το συγκεκριμένο πρωτότυπο GT 73 κατασκοπεύτηκε στις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz κοντά στο Nurburgring. Μοιάζει αρκετά με τη GT 63, αλλά έχει κάλυψη στον πίσω προφυλακτήρα οπότε δεν μπορούμε να συμπεράνουμε περισσότερα. Όπως συμβαίνει συνήθως και με άλλα πρωτότυπα, η θύρα φόρτισης πιθανότατα κρύβεται κάτω από το καμουφλάζ.

Advertisement
Advertisement

Το CarScoops αποκάλυψε πως η εμβληματική τετράθυρη Mercedes-AMG GT θα χρησιμοποιεί τον V8 βενζίνης με δυο τούρμπο 4 λίτρων της μάρκας, ο οποίος θα συνεργάζεται παράλληλα με έναν ηλεκτροκινητήρα που θα κινεί και τον δεύτερο άξονα του hypercar δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο τετρακίνηση. Υποστηρίζεται πως το αυτοκίνητο θα μπορούσε να αποδίδει έως και 805 ίππους. Εάν είναι αλήθεια, αυτό θα του έδινε ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι της Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid που προσφέρει 680 ίππους.

Το πρόσθετο υβριδικό σύστημα όχι μόνο θα έχει εξαιρετική απόδοση, συμπεριλαμβανομένου του ελάχιστου χρόνου στο 0-100 km/h, κάτω των 3 δευτερολέπτων, αλλά η GT 73e θα μπορεί επίσης να κινηθεί για περιορισμένη απόσταση αμιγώς ηλεκτρικά. Όταν συνδυαστεί με όλες τις πολυτέλειες της GT 63, η plug-in hybrid έχει τα κατάλληλα συστατικά για να είναι το αυτοκίνητο επιλογής για όσους αναζητούν το απόλυτο επίπεδο απόδοσης.
Αναμένουμε να δούμε τη Mercedes-AMG GT 73e να πραγματοποιεί το επίσημο ντεμπούτο της πριν από το τέλος του έτους.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

H Mercedes-AMG GT 73 σε δοκιμές εξέλιξης

Έρχεται η νέα υβριδική Mercedes-AMG GT 73 με 800 ίππους

Advertisement

Η Mercedes-AMG EQR δείχνει σαν ηλεκτρικό “Hyper Wagon”