Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι Mercedes-AMG A35 και CLA 35 γιορτάζουν!

Ελλάδα 9:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι Mercedes-AMG A35 και CLA 35 γιορτάζουν!

ΝΕΑ

Οι Mercedes-AMG A35 και CLA 35 γιορτάζουν!

ΝΕΑ

Τα 55α της γενέθλια κλείνει φέτος η AMG και η γερμανική φίρμα αποφάσισε να το γιορτάσει αναλόγως με τις AMG A35 και CLA 35.

Advertisement
Advertisement

Τον περασμένο μήνα το ίδιο είχε συμβεί και με την G63 Edition 55.

Αντίστοιχα τα γιορτινά τους φόρεσαν και οι πιο… ταπεινές AMG A35 και CLA 35, με την πρώτη να φιγουράρει στις φωτογραφίες μας με το πακέτο Edition 55. Αυτό περιλαμβάνει έντονα τα χρώματα της AMG Performance με 19άρες ζάντες σχεδιασμένες για την περίσταση, αεροδυναμικά βοηθήματα, διαχύτες, τεράστιες εισαγωγές αέρα, νέες απολήξεις της εξάτμισης, καθώς και λεπτομέρειες σε ματ και carbon χρωματισμούς.

Advertisement
Advertisement

Αγριεμένη θα λέγαμε πως είναι η AMG A35 Edition 55 και στο εσωτερικό με κόκκινες παρεμβάσεις στα δερμάτινα καθίσματα (τύπου bucket), δεκάδες χρωμιομένες λεπτομέρειες στα πεντάλ, το τιμόνι και τα μαρσπιέ και φυσικά παντού τα λογότυπα Edition 55 που δεν θα σε κάνουν  να ξεχάσεις τη μοναδικότητα της έκδοσης.

Η όμορφη AMG αποτελεί την πλουσιότερη από πλευράς εξοπλισμού Α35 που θα μπορούσε να αγοράσει κανείς. Διαθέτει όλα τα καλούδια των εκδόσεων AMG Night και Night II, μαζί με όλες τις προσθήκες του πακέτου Edition 55. Αυτό θα είναι διαθέσιμο μονάχα μέχρι τον ερχόμενο Νοέμβριο και σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει μπορείτε να το αποκτήσετε έναντι 12.614 ευρώ επιπλέον της τιμής αγοράς για την AMG A35.

Advertisement

Να θυμίσουμε πάντως ότι η μικρή AMG εφοδιάζεται με δίλιτρο turbo βενζινοκινητήρα με απόδοση 306 ίππους και 400 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ./ώρα είναι υπόθεση 4,7 δευτερολέπτων και η τελική της ταχύτητα περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mercedes EQ Power: H ολοκληρωμένη γκάμα των plug-in hybrid
Φόρτιση στη Mercedes-Benz. Τόσο απλά!
Τρέλα για την Mercedes F1 από υποψηφίους μηχανικούς (+video)