Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Leoni φτιάχνει ακόμα καλωδιώσεις στην Ουκρανία

Ελλάδα 8:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Leoni φτιάχνει ακόμα καλωδιώσεις στην Ουκρανία

ΝΕΑ

Η Leoni φτιάχνει ακόμα καλωδιώσεις στην Ουκρανία

ΝΕΑ

Οι Ουκρανοί εργαζόμενοι της Leoni που προμηθεύει την αυτοκινητοβιομηχανία με καλώδια για κάθε εφαρμογή, κρατούν λειτουργική τη γραμμή παραγωγής σε πείσμα του πολέμου.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι λίγες οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην εφοδιαστική αλυσίδα της αυτοκινητοβιομηχανίας και βρίσκονται στην Ουκρανία.

Πολλές από αυτές, σύμφωνα με τις αναφορές από τα τοπικά κυρίως μέσα μαζικής ενημέρωσης, έχουν σταματήσει τη λειτουργία τους. Εδώ όμως έχουμε μια περίπτωση που οι εργαζόμενοι θέλοντας να στείλουν ένα μήνυμα και στη Ρωσία, δεν σταματούν να εργάζονται προκειμένου να μη διαταραχτεί η εφοδιαστική αλυσίδα.Γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για μια εταιρεία που είναι προμηθευτής των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών στον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Η Leoni, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή καλωδιώσεων για τα αυτοκίνητα -διατηρεί επίσης εργοστάσια στη Ρουμανία, τη Σερβία, τη Σλοβακία, την Τυνησία, την Αίγυπτο και το Μαρόκο- φαίνεται πως είναι «αποφασισμένη». με τη σύμφωνη γνώμη και των εργαζόμενων, να διατηρήσει την κανονικότητα στην εφοδιαστική ροή σε όλη την Ευρώπη. Αυτό έρχεται ως απάντηση προφανώς, στην ανησυχία που έχει εξαπλωθεί σε όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες παγκοσμίως, για τη διατάραξη της εφοδιαστικής αλυσίδας που μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να είναι καταστροφική.

Κάθε φορά που ακούγεται συναγερμός αεροπορικής επιδρομής, οι εργαζόμενοι πρέπει να εγκαταλείπουν τις θέσεις τους και να πηγαίνουν σε ειδικό καταφύγιο που υπάρχει στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου. Η εξίσωση είναι δύσκολη μια και η κόπωση των εργαζόμενων είναι δεδομένα υψηλή αλλά όπως αναφέρουν οι ιθύνοντες της εταιρείας, η λειτουργία του εργοστασίου δεν θα διακοπεί τουλάχιστον όσο υπάρχει ανεφοδιασμός με πρώτες ύλες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ουκρανία: Οι εταιρείες ψάχνουν να καλύψουν παραγωγές
Η κρίση στην Ουκρανία προκαλεί διακοπές στις γραμμές παραγωγής
Ουκρανία: Ανθρωπιστική Βοήθεια από τον Όμιλο Σαρακάκη

Advertisement

 

 

 

Advertisement