Menu
Τιμές αυτοκινήτων | Live η κίνηση Τιμές Καυσίμων | newsmotoChoice: 125

ΝΕΑ

Η Lancia άνοιξε την πρώτη νέα της αντιπροσωπεία

  • newsautoteam

Η διαδικασία «αναγέννησης» της Lancia συνεχίζεται, με την εγκαινίαση του πρώτου καινούργιου καταστήματός της στο Μιλάνο, δίνοντας χαρά στους φίλους της και αποκαθιστώντας την ιταλική εταιρεία στην Ιστορία τής Αυτοκίνησης.

Η 28η Νοεμβρίου 2022 καταγράφηκε ως μια σημαντική ημέρα στην ιστορία τής Lancia, αυτή τη φορά ως μια θετική εξέλιξη. Τότε ανακοινώθηκε από τον Όμιλο Stellantis η είδηση που πολλοί ανέμεναν: Ορίστηκαν οι προϋποθέσεις και παρουσιάστηκε η νέα εποχή για την εταιρεία.

Αυτό ανέστρεψε πλήρως την κατάσταση που είχε ξεκινήσει στις 9 Ιανουαρίου 2014, όταν ο Sergio Marchionne, τότε Διευθύνων Σύμβουλος της Fiat Chrysler Automobiles, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα La Repubblica ανακοίνωνε το επιχειρηματικό της τέλος.

Το δεύτερο «βήμα» για την επαναφορά τής Lancia είναι η λειτουργία της πρώτης έκθεσης με τη νέα εταιρική ταυτότητά της η οποία εγκαινιάστηκε στον καινούργιο χώρο της εταιρείας που βρίσκεται στη Via Gattamelata, στο Μιλάνο. Με αυτόν τον τρόπο εκφράζεται η φιλοσοφία της μέσω μιας πελατοκεντρικής προσέγγισης και αναπτύσσει το όραμα των ανθρώπων της για το μέλλον.

Όπως έγινε γνωστό, θα εφαρμοστεί στο σύνολο του δικτύου αντιπροσώπων της το οποίο θα αναπτυχθεί εκ νέου στις χώρες της Ευρώπη ως τα μέσα του 2024, δηλαδή τότε που θα παρουσιαστεί το καινούργιο Ypsilon. Ως τότε, αναμένεται να δημιουργηθούν περισσότερα από 70 σημεία πώλησης σε 60 πόλεις της Ευρώπης.

Η νέα εταιρική ταυτότητα αντανακλά τους τέσσερις άξονες του στρατηγικού πλάνου τής Lancia: Ποιότητα, εξηλεκτρισμός, βιωσιμότητα και ένα καινοτόμο μοντέλο πωλήσεων που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε πελάτη.

Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την καινούργια εικόνα της εταιρείας, όπως η γραμματοσειρά, οι μοντέρνες γραμμές και ο συνδυασμός ανοικτών και σκούρων χρωμάτων, αντλούν την έμπνευσή τους από την ιταλική βιομηχανία μόδας και γενικότερα από την ιταλική αισθητική. Αυτή η φιλοσοφία είναι έκδηλη τόσο στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης, όσο και στον εσωτερικό, όπου προσφέρει στον επισκέπτη μια σύγχρονη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Ο Luca Napolitano, Διευθύνων Σύμβουλος της Lancia, δήλωσε σχετικά: «Η νέα εταιρική ταυτότητα της Lancia ξεκινά σήμερα από το Μιλάνο και μέχρι το τέλος του 2023 θα έχει εφαρμοστεί σε τουλάχιστον το 50% του δικτύου στην Ιταλία. Σε έναν χρόνο η νέα εταιρική μας ταυτότητα θα έχει εφαρμοστεί και στο εξωτερικό. Θα είναι έτοιμη, έγκαιρα για την παρουσίαση του Νέου Ypsilon, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέχρι τα μέσα της ίδιας χρονιάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε τα θρυλικά Fiat 131 Abarth Rally & Lancia Fulvia 1.6 HF
Μία Lancia Delta Integrale στα χέρια του Miki Biasion
Παίρνει μπροστά η Lancia!

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Οι υπόλοιπες ειδήσεις στο Πρώτο ΘΕΜΑ