Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η κόντρα του αιώνα! (+video)

Ελλάδα 0:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η κόντρα του αιώνα! (+video)

ΝΕΑ

Η κόντρα του αιώνα! (+video)

ΝΕΑ

Όταν στήνονται στην εκκίνηση δίπλα- δίπλα σε ζεύγη, μια McLaren Senna, μια LaFerrari, μια Corvette Z06 και μια Ferrari 458, μιλάμε σίγουρα για μια από τις σπουδαιότερες αναμετρήσεις που μπορεί να δει κανείς.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο να βλέπουμε τέτοιες κόντρες, με τέσσερα από τα πιο επιθυμητά και ακραία supercars του κόσμου.

Το ότι μια δεκαετία μετά την παρουσίασή της, η Ferrari LaFerrari παραμένει μεταξύ των κορυφαίων μοντέλων του σπάνιου είδους των supercars, είναι κάτι που μπορεί να το διαπιστώνει κανείς μόνο όταν βλέπει κάποιες αναμετρήσεις. Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατηγορία με τη βίαιη είσοδο του εξηλεκτρισμού και την κάθετη αύξηση της ιπποδύναμης σε κάθε σοβαρή πρόταση τους είδους, οι αλλαγές στην κορυφή της αλυσίδας είναι αναμενόμενες.

Advertisement
Advertisement

Οπότε μόνο ως έκπληξη (έστω και συγκρατημένη) μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός πως ένα μοντέλο με 10 χρόνια παρουσίας στο «κουρμπέτι», στέκεται μια χαρά και φτάνει στον τελικό ενός ιδιαίτερου Final 4. Έχοντας απέναντι πραγματικά γρήγορες προτάσεις όπως είναι η Corvette Z06 και ιδιαίτερα η McLaren Senna -με το ιδιαίτερα βαρύ όνομα- τα επιτεύγματα της LaFerrari όπως φαίνεται και στα video, μόλις έγιναν λίγο μεγαλύτερα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1: McLaren και Mercedes αλλαγμένες στο Μονακό (+video)
Μια Ferrari Monza SP1 από Lego
Σύντομα θα δούμε και Corvette SUV