Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Ferrari Monza SP1 από Lego

Ελλάδα 20:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Ferrari Monza SP1 από Lego

ΝΕΑ

Μια Ferrari Monza SP1 από Lego

ΝΕΑ

Οι επισκέπτες της Legoland στη Δανία, έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά την πρώτη Ferrari Monza SP1 σε πραγματικό μέγεθος που όμως είναι κατασκευασμένη από τουβλάκια Lego.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο της Ferrari από τουβλάκια Lego, είναι μέρος ενός θεματικού μέρους της Legoland που ονομάζεται «Ferrari Build and Race».

Σε αυτό το κομμάτι της Legoland, οι επισκέπτες της μπορούν να φτιάξουν τη δική τους Ferrari και να τη βάλουν σε μια ψηφιακή έκδοση της πίστας δοκιμών του Fiorano. Η Ferrari Monza SP1 έχει πραγματικούς τροχούς και ελαστικά αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι τουβλάκια της Lego και είναι εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο αποδίδονται οι καμπύλες του αυτοκινήτου στην πραγματική του κλίμακα μεγέθους.

Advertisement
Advertisement

Οι SP1 και SP2 έκαναν το ντεμπούτο τους το 2018 ως μοντέλα περιορισμένης έκδοσης και είχαν εμπνευστεί σχεδιαστικά, από τα σπορ αυτοκίνητα της μάρκας της δεκαετίας του 1950. Αμφότερες οι (κανονικές) Ferrari χρησιμοποιούν V12 με χωρητικότητα 6,5 λίτρων και ισχύ 809 ίππων, απόδοση που κάνει τα 100 χλμ/ώρα από στάση να «έρχονται» σε 2,9 δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε μια σπάνια κόντρα μεταξύ δύο Ferrari (+video)
Η συναρπαστική ιστορία της πρώτης Ferrari
Ferrari: Όχι στην αυτόνομη οδήγηση