Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Keyvany βελτιώνει τη Rolls-Royce Cullinan

Ελλάδα 16:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Keyvany βελτιώνει τη Rolls-Royce Cullinan

ΝΕΑ

Η Keyvany βελτιώνει τη Rolls-Royce Cullinan

ΝΕΑ

Αν νομίζετε πως μία πανάκριβη και ήδη πανίσχυρη Rolls-Royce δεν επιδέχεται βελτίωσης, τότε μάλλον κάνετε λάθος.

Advertisement
Advertisement

Η Keyvany ανέλαβε την πολυτελέστατη Cullinan και την έφερε στα μέτρα της…

Το βρετανικό SUV είναι από τα αυτοκίνητα που οι περισσότεροι δεν θα πειράζαμε ούτε… τρίχα από τα μαλλιά του. Παρόλα αυτά ορισμένοι δεν αρκούνται στην εργοστασιακή εκδοχή και θέλουν το κάτι παραπάνω. Αυτό επιχείρησε να πράξει και η Keyvany με το αποτέλεσμα να είναι υποκειμενικό, τουλάχιστον όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι.

Advertisement
Advertisement

Οι βελτιωτές λοιπόν πήραν νυστέρι και ψαλίδι και άλλαξαν τα φωτιστικά σώματα, τους προφυλακτήρες και τις ζάντες αλουμινίου 24 ιντσών. Αυτές φέρουν σχεδίαση 20 ακτινών με τα ελαστικά διάστασης 295/30 να δημιουργούν ένα επιβλητικό σύνολο. Προχώρησαν σε προσθήκη carbon υλικών, ενώ επενέβησαν και στις απολήξεις των εξατμίσεων.

Το υπερπολυτελές SUV πριν από τις επεμβάσεις της Keyvany εφοδιαζόταν με κινητήρα V12 twin turbo 6,75 λίτρων με απόδοση 571 ίππους και 850 Nm ροπής. Το μηχανικό σύνολο εξελίχθηκε από την γερμανική βελτιωτική εταιρεία και στην περίπτωση της Cullinan που μας αφορά αποδίδει 850 ίππους και 1120 Nm ροπής.

Advertisement

Η Cullinan φυσικά αποτελεί το ορισμό της πολυτέλειας και για αυτό στο εσωτερικό δε λείπουν οι premium πινελιές. Στις φωτογραφίες λοιπόν θα δείτε έντονα τα σημάδια από αλκαντάρα, δέρμα, όμορφες ταπετσαρίες αλλά και δεκάδες χρωμιωμένες λεπτομέρειες, ενώ οι αναδιπλούμενες οθόνες για τους πίσω επιβάτες κλέβουν τις εντυπώσεις.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θωρακισμένη Rolls-Royce Cullinan με πόσο;
Η RR Cullinan είναι η αγαπημένη των ΝΒΑers
Η Kylie Jenner και η Rolls Royce Cullinan των 400.000 ευρώ