Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θωρακισμένη Rolls-Royce Cullinan με πόσο;

Ελλάδα 11:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θωρακισμένη Rolls-Royce Cullinan με πόσο;

ΝΕΑ

Θωρακισμένη Rolls-Royce Cullinan με πόσο;

ΝΕΑ

Αν θέλει κάποιος να συνδυάσει την απόλυτη πολυτέλεια της Rolls Royce με την απόλυτη προστασία από επιθέσεις που προσφέρει η θωρακισμένη Cullinan της Klassen, θα πρέπει να είναι έτοιμος να ξεφορτώσει τις τσέπες του.

Advertisement
Advertisement

Υψηλό είναι το τίμημα για να συνδυαστεί η πολυτέλεια με την ασφάλεια από ένοπλες επιθέσεις που προσφέρει μια θωρακισμένη Rolls Royce Cullinan.

Το μεγάλο SUV της Rolls Royce έτσι και αλλιώς είναι ένα ακριβό στην απόκτησή του αυτοκίνητο. Η τιμή του κυμαίνεται στα 430.000 ευρώ για να το αγοράσει κανείς καινούργιο από τη Rolls Royce. Τώρα, αν θέλει κάποιος να αποκτήσει το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά έχει και λόγους να ανησυχεί μήπως δεχτεί ένοπλη επίθεση, η επιλογή της θωρακισμένης Cullinan, είναι μάλλον μονόδρομος. Αν και υπάρχουν πολλές επιλογές θωρακισμένων οχημάτων με αυτά τα χρήματα.

Advertisement
Advertisement

Βλέπετε, η θωρακισμένη που έχει προς πώληση η Klassen, κοστίζει όσο δύο Cullinan. Φυσικά στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται πάρα πολλές επεμβάσεις στο αυτοκίνητο προκειμένου να γίνει ανθεκτικό σε επιθέσεις. Η Klassen ενισχύει τον ήδη μεγάλο κατάλογο των χαρακτηριστικών ασφαλείας της Cullinan, προσθέτοντας προστασία 360 μοιρών με την υψηλής ποιότητας θωράκιση 1063 CEN Level BR6. Η οροφή και το δάπεδο είναι και τα δύο θωρακισμένα για να αντέχουν την ταυτόχρονη έκρηξη δύο χειροβομβίδων DM51.

Οι γυάλινες επιφάνειες είναι ανθεκτικές σε σφαίρες, ενώ στη βαλλιστική ασπίδα περιλαμβάνονται τόσο η μπαταρία και την ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου, όσο και οι ενισχυμένοι μεντεσέδες στις πόρτες και σε άλλα κρίσιμα σημεία δομής. Η ανάρτηση έχει ενισχυθεί δεόντως για να αντέχει στις επιπλέον δυνάμεις, ενώ και τα ελαστικά του αυτοκινήτου είναι run-flat προκειμένου να επιτρέπουν στον οδηγό να συνεχίσει την πορεία του αφού δεχτεί επίθεση και αυτά έχουν δεχτεί σφαίρες ή θραύσματα.

Advertisement

Μέσα στη θωρακισμένη καμπίνα η Klassen προσφέρει τη συνηθισμένη εξατομίκευση για να κάνει το περιβάλλον πιο οικείο στον ιδιοκτήτη, συνεχίζοντας πρακτικά από εκεί που σταμάτησε η Rolls Royce. Η Klassen τιμολογεί τη συγκεκριμένη πρόταση στα 833.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων) και από τη στιγμή της παραγγελίας, χρειάζεται να μεσολαβήσουν τρεις μήνες για να ετοιμαστεί το αυτοκίνητο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Klassen Luxury Vito: Ποιον είπες Van ρε; (vid)
Επίσημο: Έρχεται η πρώτη ηλεκτρική Rolls-Royce
Είναι το Cellarette το πιο «κουφό» αξεσουάρ της Rolls Royce;

 

 

Advertisement