Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Jeep αποκαλύπτει το εσωτερικό του Wagoneer S!

Ελλάδα 0:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Jeep αποκαλύπτει το εσωτερικό του Wagoneer S!

ΝΕΑ

Η Jeep αποκαλύπτει το εσωτερικό του Wagoneer S!

ΝΕΑ

Οι λεπτομέρειες για την επερχόμενη «ναυαρχίδα» της Jeep, δίνονται με το σταγονόμετρο, αλλά παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Advertisement
Advertisement

Αυτό που γνωρίζαμε, έως τώρα, για το Jeep Wagoneer S, είναι ότι πρόκειται για ένα SUV πολύ υψηλών επιδόσεων, που θα ηγηθεί της γκάμας της μάρκας, ως το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της.

Το Wagoneer S έχει προγραμματιστεί να κάνει ντεμπούτο στις αγορές, μέχρι τις αρχές του 2025 και θα διαθέτει όχι μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά τέσσερις ψηφιακές οθόνες στο ταμπλό!

Το θέαμα, από το teaser, που έδωσε στη δημοσιότητα η Jeep, είναι αρκετά εντυπωσιακό, δείχνοντας παράλληλα την πρόθεση της μάρκας να αναβαθμίσει τις ψηφιακές παροχές υπηρεσιών στους πελάτες της, αφού όλες οι λειτουργίες, από τον κλιματισμό έως το σύστημα ψυχαγωγίας και εννοείται και αυτό της πλοήγησης, γίνονται από την κεντρική οθόνη αφής.

Advertisement
Advertisement

Εντούτοις, υπάρχουν αρκετά κουμπιά και στο τιμόνι, για τη διευκόλυνση του οδηγού και να μην αποσπάται η προσοχή του, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό, περιλαμβάνονται μια εντυπωσιακή πανοραμική οροφή και ένα ηχοσύστημα με 19 ηχεία.

Το Wagoneer S αναμένεται να προσφέρει πολλές ηλεκτρικές εκδοχές, με ορισμένες εκδόσεις να αποδίδουν 600 ίππους και επιτάχυνση από μηδέν στα 100 χλμ./ώρα σε περίπου 3,5 δευτερόλεπτα, κάνοντας πολλά sportscars, να… κοκκινίζουν από ντροπή!

Advertisement

Η πλατφόρμα Stellantis SLTLA συμβάλλει σε μια αυτονομία πάνω από 600 χιλιόμετρα η οποία θα προκύπτει από μπαταρία των 118 kWh.

Advertisement

Εξωτερικά προφανώς είναι επηρεασμένο από τα αντίστοιχα μοντέλα με το σήμα Range Rover, όπως το Velar, το SUV εμφανίζει μια εξελιγμένη σχεδίαση με μία εντυπωσιακή φωτιζόμενη μάσκα και διακριτικές νύξεις στην off-road κληρονομιά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με νέα τιμή το Jeep Avenger στην έκδοση βενζίνης
Jeep Avenger: Η τέχνη της γοητείας
Δοκιμή: Jeep Avenger 156 PS 54 kWh