Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H «ναυαρχίδα» της Jeep θα έχει επιδόσεις supercar! (+video)

Ελλάδα 1:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H «ναυαρχίδα» της Jeep θα έχει επιδόσεις supercar! (+video)

ΝΕΑ

H «ναυαρχίδα» της Jeep θα έχει επιδόσεις supercar! (+video)

ΝΕΑ

H Jeep αποκαλύπτει μια πρόγευση του ηλεκτρικού Wagoneer S, που έρχεται το φθινόπωρο για να αναστατώσει την αγορά.

Advertisement
Advertisement

Η αναμονή για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Jeep, που θα επιχειρήσει δυναμική διείσδυση στις περισσότερες αγορές του πλανήτη, έχει σχεδόν τελειώσει, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το νέο Wagoneer S θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ, το προσεχές φθινόπωρο.

Αν και θα είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, οι πελάτες της Βόρειας Αμερικής θα είναι οι πρώτοι που θα γνωρίσουν το ηλεκτρικό SUV, καθώς οι πωλήσεις έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στην εγχώρια αγορά της Jeep.

Advertisement
Advertisement

Προσφέρεται αποκλειστικά ως ηλεκτρικό όχημα με μπαταρία, ενώ η μάρκα μπορεί να υπερηφανεύεται ότι το Wagoneer S θα παρέχει στους οδηγούς στάνταρ σύστημα τετρακίνησης 4xe με ηλεκτρονικό έλεγχο all-terrain και ένα σύνολο από προηγμένα συστήματα.

Η «ναυαρχίδα» της Jeep, έρχεται θεωρητικά για να αντιμετωπίσει αντιπάλους όπως είναι το Audi e-tron, η BMW iX και η Mercedes EQS SUV, αλλά με ισχύ έως 600 ίππους και επιτάχυνση για τα πρώτη 96 χλμ./ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα, δεν θα ήταν υπερβολή να συμπεριληφθεί στον ανταγωνισμό και το «ομόσταβλο» μοντέλο της Maserati, η Folgore Grecale.

Advertisement

Αυτός είναι και ο βασικό λόγος, για τον οποίο το βίντεο-teaser, περιλαμβάνει από… κεραυνούς μέχρι τσιτάχ! Παρόλα αυτά, δεν γίνονται εκπτώσεις στο θέμα της αυτονομίας, που ανέρχεται στα 644 χιλιόμετρα, ενώ σημείο αναφορά θα είναι και η πολυτέλεια στην καμπίνα, για την οποία η εταιρεία δεν έχει δώσει επιπλέον στοιχεία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με νέα τιμή το Jeep Avenger στην έκδοση βενζίνης
Jeep Avenger: Η τέχνη της γοητείας
Δοκιμή: Jeep Avenger 156 PS 54 kWh